.

Putyin felavatta az új, elnöki limuzint

Putyin felavatta a számára készült új, orosz fejlesztésű luxus limuzint. 2018 május 7-én ezzel ment a Kremlbe, az elnöki eskű letételére

Egy előző földi civilizáció emléke

1969 szeptemberében az oroszországi Rzsavcsik nevű falunál, a helyi szénbányában folyó munka során 70 méteres mélységben Karnaukhov nevű bányász egy koporsót talált.

Szorul a NATO hurok Oroszország körül

Lassan, de biztosan felveszik a NATO csapatok állásaikat Oroszország körül. A balti államoktól Törökországig a NATO uralja a területet, amit hadgyakorlatokkal, rakéta telepítésekkel demonstrál.
 

Változik a török álláspont a lelőtt orosz géppel kapcsolatban

Vlagyimir Putyin egy levelet kapott, amelyben a török elnök Recep Tayyip Erdogan bocsánatot kér az orosz pilóta halála miatt, akinek sugárhajtású repülőgépét a szíriai-török határon lőtték le tavaly novemberben.

2019-ben hídon lehet Oroszországból a Krím-félszigetre menni

2019-ben tervezik forgalomba helyezni Oroszországból a Krím-félszigetre vezető, újonan épülő hidat, aminek megépítését már 1910-ben, II. Miklós cár idején is tervezték.

Az orosz gazdasági miniszter szerint vége az olajkorszaknak

A kőkorszak sem azért ért véget, mert elfogyott a kő, a kőolaj korszakának sem ezért lesz vége mert elfogy az olaj!

99 éve ölték meg Raszputyint

Raszputyin modortalan, mosdatlan, torzonborz élvhajhász volt, szuggesztív személyiségével viszont valahogy mindenkit levett a lábáról.
 

Azonosították II. Miklós utolsó orosz cár maradványait

II. Miklós cárnak és feleségének, Alekszandrának a cári fővárosban, Szentpéterváron eltemetett maradványait a cári család halálának körülményeiről újraindított vizsgálat keretében exhumálták

Vlagyimir Putyin: Az USA megtéveszti Oroszországot és a világot

Orosz Föderáció együttműködést kínált az Egyesült Államoknak és Európának a rakétavédelemben, de elutasították.

Exhumálták az utolsó orosz cár és felesége holttestét

Orosz törvényszéki szakértők exhumálták szerdán az egykori fővárosban, Szentpéterváron eltemetett II. Miklós utolsó orosz cár és felesége, Alekszandra cárné maradványait

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol