.

Három étel, amit ne rendelj étteremben

Vannak éttermi ételek, amik nemcsak kövérré tesznek idővel, hanem potenciális gyilkosaink is lehetnek, ha rendszeresen sokat fogyasztunk belőlük.

Hogyan lehet mézédes dinnyét választani

Sokan emlékeznek még azokra az időkre, mikor a dinnye lékelése nyáron még mindennapos volt, így meg lehetett kóstolni, milyen a portéka, mielőtt valaki hazavitte volna. Ma nem lékelnek, más módszer kell.

Sütőtök: amellett hogy egészséges, még finom is

Az ősz beköszöntével megérkezett a sütőtökszezon is. A boltok polcai, a piacok standjai roskadoznak a különböző fajtájú és formájú, a narancssárga többféle árnyalataiban pompázó zöldség alatt

Gránátalma - az ősi egészségőr

Kattints a képre a teljes mérethez!

Piros színe és rengeteg magva miatt lett a termékenység, a szerelem, az élet és a bőség ősi szimbóluma, Aphrodité “szent” gyümölcse. Az élet gyümölcsének is nevezik, magas B- és C-vitamin, illetve ásványi anyag tartalma miatt.

Mi változott étrendemben Costa del Solon

Hogyan változott Csilla szigorú vércsport szerinti diétája a mediterrán környezet hatására egy lazább, de továbbra is egészséges étrend felé.

Nem a zsír, hanem a szénhidrát hízlal.

A táplálkozástudománnyal foglalkozó kutatók most azt állítják, az elmúlt 30 évben tévesen ítélték meg a zsiradékok negatív szerepét táplálkozásunkban.

Nyers étellel sikerült megszüntetni az ekcémát

Maya az ekcéma súlyos formájától szenvedett már csecsemőkora óta. Mindez arra késztette édesanyját, hogy a modern  orvosi kezelést válassza, mégpedig a szteroid krémeket.

Testi, lelki egészségünk 1.

A civilizációs betegségeket, nevéből is adódóan, a civilizáció okozza.
De vajon a civilizáció, mint megbetegítő tényező, hogyan betegít meg?
Hogyan kerülhetjük el, hogy mi is beleessünk modern társadalmunk  jól álcázott csapdájába, a csábító reklámok okozta vásárlási kényszerbe?
Hogyan vásároljunk, mit együnk, mit tegyünk, ha el szeretnénk kerülni a civilizáció hatásainak tulajdonított betegségeket?

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol