.

Lehetőség

A magazinhoz az utóbbi időben több, elbeszélés, leírás, vers került beküldésre. A jövőben ezekből a beküldött művekből, az általam közölhetőnek ítélt alkotásokat, az "Irodalom" rovatban lehet megtalálni. Ebben a rovatban helyet szeretnék biztosítani a manapság háttérbe szorult szépirodalmi műveknek. Mindenkit bíztatok, akiben van egy kis hajlam, belső késztetés az írásra, tegye meg.  A szép gondolatok, a míves írások a világot is szebbé teszik. 

Fülesbagoly a füles fotelon

 Beléptem a lakásba es a nagy füles fotelon megláttam egy fülesbaglyot. Mérhetetlen egykedvűséggel és közönnyel konstatálta valaki más is van rajta kivül a szobában

Teruel szerelmeseinek legendája

Van egy város Aragónban, amely nem középkori városmagjáról, nem történelemformáló szerepéről, hanem egy 13. századbeli szerelmi történetről híres.

Legendás hely Andalúziában: Cazorla

Cazorla valóban valóban legendás hely, Tragantina legendája innen ered.

Shakespeare különös élete

mel
Rövid (és kellőképpen homályos) életrajz

 

Bújócska

Öt éves lett az unokám. Pár hónapja kedvelt játéka lett a bújócska. Eleinte ezt a hagyományos módon játszottuk...

Spinakker

Ez egy balatoni hajós történet, amely arról szól, hogyan teljesül az amit nagyon szeretnénk.

TATYÓ 5.

A téli szünet utáni iskolakezdés óta már sok idõ eltelt. Kirügyeztek a fák, zöldbe borult a természet. Katinka is egyre jobban vágyott egy üdítõ sétára a megújuló erõben.

Gyermekkorom emlékezetes karácsonya

Nekem a szenteste jelentette a karácsonyt, az igazi ünnepet, az utána következő két nap inkább unalmas rokon látogatás volt

Az élő múmia

IrodalomSzerző: Nemere István


Az élő múmia


Linda, az igazgató felesége minden nap bejött a múzeumba, hogy valami kellemetlenséget okozzon a férjének. Nem volt kétséges, hogy szándékosan csinálja, hiszen láthatta, hogy a férfi minden alkalommal a rosszullétig felidegesíti magát.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol