.

ÉletképÉLETKÉP

Budapest '97.
 
            Fázós, hideg novemberi délután. Már szürkül, de még minden jól látható. Budaörsi út, autópálya elágazás. Péntek délutáni csúcsforgalom, folyamatos autósor. Egy fényesen csillogó elegáns kocsi fordul be a benzinkúthoz.
           
            Fekete, fényes lakkdzsekiben, kihívó, combra feszülő fehér nadrágban, kis bőr deréktáskával áll egy lány  néhány méterrel a sarok után. Vár.
           
            Az egybefüggő kocsisorból hirtelen lehúzódik mellé egy öreg Lada. Megkopott, jobb időket látott ötvenes férfi száll ki belőle. Kissé előrehajló tartással lógó vállakkal, lép a lány mellé. A megbeszélés nem tart tovább fél percnél. Sietősen beülnek a kocsiba. A következő sarkon eltűnnek a nyirkos szürkületben.
           
            A szürkületből hamar sötét lesz. Az úton vég nélkül, villódznak a ködben az elheladó autók lámpái.
           
         Az öreg Lada, idősödő sofőrjével, újból feltűnik a sarkon. A főútra fordul, hátsó lámpájának piros fénye sietősen olvad bele a szünet nélkül áramló kocsisor lámpái közé. Igyekeszik, otthon még meleg a vacsora.

       A fényesen csillogó elegáns kocsi is végzett a tankolással. Lámpájának fénye a párás csillogásban megvilágítja a túloldalon visszafelé sétáló, dzsekijét fázósan összehúzó, fehér nadrágos lányt.  
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol