.

Hány Putyin létezik?
A meghasonlott Putyin


Ugyan nem verik nagydobra, de köztudott, hogy a legtöbb ország vezetői hasonmásokat alkalmaznak. Ezeket küldik maguk helyett a kisebb jelentőségű nyilvános szereplésekre.
Putyinnal sincs ez másként. Az interneten rengeteg fotó jelenik meg róla és csak idő kérdése volt, hogy a szemfüles bloggerek mikor fedezik fel az árulkodó jeleket.
Egyik árulkodó jel a fül, aminek formája mintázata egyedi, hasonló mint az ujlenyomat. A képek alapján minimum három hasonmása van.
 

    A három különböző fül, három különböző emberhez tartozik
 

Melyik az igazi?
A baloldali kép magyarországi látogatásán, a jobboldali egy TV műsor felvátelén készült.

Azt megszokhattuk, hogy a világ vezető politikusai nem szeretik a nyilvánosság előtt élni a magánéletüket, de ahogy Vlagyimir Putyin orosz elnök őrzi titkait, az szinte példátlan. Személyes dolgairól alig szivárog ki információ.

Putyinnak házasságából két lánya született, fotót azonban hiába keresnénk a nagy családról. A lányok egyszer álltak a kamerák elé, még 2000-ben, Putyin elnökké választásakor. Egy moszkvai blogger nemrég megírta, hogy Katyerina a Lomonoszov Állami Egyetem tudományos tanácsának tagjaként dolgozik. Marija a legutóbbi időkig Hollandiában, egy luxuslakásban élt. Putyin állítólag havonta egy-két alkalommal beszél velük.

A Kreml sajtócsapatában éveken keresztül dolgozott újságíró azt mondta a Newsweek munkatársának, hogy, bár rendszeresen pletykáltak az elnök munkatársaival, Putyin családja sohasem került szóba, az államfő lányait pedig egyáltalán nem látta, és azóta elvált feleségét, Ljudmilát is csak egyetlen egyszer.

Az újságok arról sem pletykálnak, hogy Putyin Spanyolországban Marbella mellett vett házat.

P.R.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol