.

Folytatódik Nyugat - Oroszország adok kapok meccseAz Aeroflot hamarosan beindítja új fapados vállalkozását - jelentette be vasárnap az orosz légitársaság.


Az Aeroflot eddigi diszkont érdekeltsége, a Dobroljot augusztus elején minden járatát kénytelen volt beszüntetni, mivel az uniós szankciók keretében partnerei felfüggesztették gépei lízing-, karbantartási és biztosítási szerződéseit.
Vitalij Veszeljov, az Aeroflot vezérigazgatója vasárnap azt mondta, hogy az új fapados légitársaság repülőgépei a tervek szerint október 27-én szállnak fel először. Kezdetben négy repülőgépből áll majd a légiflotta. Az Aeroflot még nem döntött az új fapados légitársaság nevéről.

A Dobroljot kényszerű leállítása után a Vedomosztyi című lap azt közölte, hogy az orosz közlekedési minisztérium és a külügyminisztérium ellenintézkedésként vizsgálja az európai légitársaságok kitiltásának a lehetőségét a szibériai légtérből. A Forbes szerint a Lufthansa például egymilliárd eurót veszítene három hónap alatt, ha távol-keleti járatai nem használhatnák a szibériai útvonalakat.  -írja az MTI


 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol