.

Néhány szó a spanyol Húsvétról

Spanyolország alapvetően katolikus ország, tehát természetes, hogy a Semana Santa a legnagyobb körmenetekkel, misékkel tűzdelt egyházi ünnep.

Megjártuk Portugáliát! /IV. Rész. Porto./

Nem csak a város szépségeiben gyönyörködtünk, hanem megkostoltuk a világhírű portóit. Azért maradt még néhány  hordóval.

Megjártuk Portugáliát! /III. Rész. Lisszabon./

Mikor Lisszabonban beálltam a szálloda parkolójába , még nem sejtettem, hogy három napig rá se fogok nézni, nemhogy beülni a kocsinkba.
 

Megjártuk Purtugáliát 2

Csónakázás a sziklák között.

Megjártuk Porugáliát 1

Kétezerháromszáz kilométer tíz nap alatt hat szállodában,két ember egy autóval.

Spanyol város Afrikában, ahol nem tilos a csempészet

Ők Melilla megtűrt csempészei, a “málhás nők”, ahogy a  sajtó nevezi őket. Néha 70 kilós zsákokat is cipelnek, és naponta többször fordulnak Marokkó és Melilla között.

Calahondatól-Marrakeshig

Megint afrikai pontosabban marokkói kalandjainkról fogok írni, a bolond vagy éppen nem is olyan vicces dolgokról, amelyek így- úgy megestek  velünk! 

Bali

Kalandozásunkat nagymértékben megkönnyítette egy jólszerkeztett útikönyv, amiből mindent kiolvashattunk és megtudhattunk, ami érdekes és érdemes látnivaló lehetett

Denpasar

Miért érdemes megnézni Denpasart, Bali fővárosát?

Yogyakarta III

Amiről most szeretnék lelkesen beszámolni, annak, meglepő módon nyomát sem találtam semmilyen utazási ismertetőben, vagy site-on.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol