.

Ha még létezne néhány a világ hét csodája közül

Sokan eljátszottak a gondolattal, hogyan néznémek az ókor csodái, ha ma is eredeti állapotukban állnának. Hát talán így:

A szellemfotós rejtélye

1862-ben különös pletyka kezdett terjedni Boston utcáin egy rejtélyes fényképészről. aki állítólag képes lencsevégre kapni régen meghalt emberek szellemét.
 

Ryan Hammons

Nem sokan dolgoznak a filmiparban, akik ismerik egy 1930-as évekbeli Hollywood-színésznek, Marty Martinnak, életét, családi korülményeit. Azonban a csupán ötéves Ryan Hammons erről meglehetesen pontos információt adott.

Valószínűtlen esetek

A szinkronicitás kábé ugyanazt jelenti, mint a véletlen egybeesés, csak sokkal jobban és tudományosabban hangzik, mert sokkal kevesebben értik

Hogyan került étterem a bútorboltba

Az étterem és a büfé elválaszthatatlan részei ezeknek az áruházaknak, de adja magát a kérdés, hogy milyen elgondolás alapján alakult ez ki?

Emberek, akiknek hihetetlen képességük lett egy balesetet követően

Mindannyian érezzük, hogy sokkal-sokkal többek vagyunk, mint halandó emberek, mégsem tudjuk előhívni a  bennük megbúvó képességeket.

Csak 145 éve épült, de ma sem tudják hogyan

Első hallásra talán nem tűnik olyan izgalmasnak. Mégis mitől lehet egy lépcső rejtélyes? Mi az, amiért 250.000-nél is több látogatót vonz évente?

Közlekedés rendje a középkorban

A középkorban is figyelmet fordítottak a közlekedés szabályok közé terelésére, különösen a nagyvárosokban, ahol rendeleteket hoztak at egyre szaporodó balesetek elkerülésére.

Gyermekek hihetetlen emlékei

Gyermekek emlékei alapján elgondolkodtató reinkarnációs történetekről ír Carol Bowman a Visszatérés a mennyekből című könyvében.

Halálba táncolták magukat

500 évvel ezelőtt, Strasbourg városában egy asszony, Frau Troffea egyszer csak táncolni kezdett az utcán. Megállás nélkül táncolt, egyes forrásokban négy, máshol hat napot említenek.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja