.

Máig turistalátványosság az Antarktisz jégmezőin fél évszázada lezuhant repülőgép

1970. október 8-án a Pegasus névre keresztelt, C-121 Lockheed Constellation személyszállító repülőgép az Antarktisz felett repülve egy iszonyú viharba futott bele

Megcsonkított tehenek

Sok hír kering a neten az UFO-k tevékenységéről, a legkülönbözőbb helyeken történt ember rablásokról és a furcsa módon megcsonkított állatokról.

Még ma sem tudjuk mitől omlott le a két WTC torony és a mellettük álló 7-es épület

Az eseménysor körüli furcsaságok rengeteg összeesküvés elméletetnek adtak táptalajt, és majd csak az idő fogja eldönteni van e igazság közöttük.

Ismeretlen objektum zavarta meg a B47-es bombázóra szerelt és a földi radarállomások jeleit.

1957. július 17-én az Egyesült Államok egyik átalakított B-47-es bombázógépének fedélzetére kísérleti célból speciális radartechnikát telepítettek.

Sokáig feledésbe merült az ismeretlen céllal épült liverpooli alagúthálózat

Liverpool lakóinak többsége 200 éve úgy él a városban, hogy nem tudja, egy rejtélyes alagúthálózat húzódik a település alatt.

Ha még létezne néhány a világ hét csodája közül

Sokan eljátszottak a gondolattal, hogyan néznémek az ókor csodái, ha ma is eredeti állapotukban állnának. Hát talán így:

A szellemfotós rejtélye

1862-ben különös pletyka kezdett terjedni Boston utcáin egy rejtélyes fényképészről. aki állítólag képes lencsevégre kapni régen meghalt emberek szellemét.
 

Ryan Hammons

Nem sokan dolgoznak a filmiparban, akik ismerik egy 1930-as évekbeli Hollywood-színésznek, Marty Martinnak, életét, családi korülményeit. Azonban a csupán ötéves Ryan Hammons erről meglehetesen pontos információt adott.

Valószínűtlen esetek

A szinkronicitás kábé ugyanazt jelenti, mint a véletlen egybeesés, csak sokkal jobban és tudományosabban hangzik, mert sokkal kevesebben értik

Hogyan került étterem a bútorboltba

Az étterem és a büfé elválaszthatatlan részei ezeknek az áruházaknak, de adja magát a kérdés, hogy milyen elgondolás alapján alakult ez ki?

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja