.

Kolombusz levele visszatért Katalóniába

Visszakapta féltve őrzött Kolumbusz-kincsét Amerikától a Katalóniai Nemzeti Könyvtár, ahonnan 2005 novembere előtt lophatták el a levelet.

Kétharmados többségben vannak a nők az új spanyol kormányban

Nagy többségében női minisztereket nevezett ki kormányába Pedro Sánchez szocialista miniszterelnök szerdán Madridban – írja az MTI.

Továbbra is a függetlenné válást tűzi ki célul a hivatalba lépő új katalán elnök

Quim Torra katalán új elnök nyomban leszögezte, céljuk változatlanul az, hogy a gazdag északkeleti tartomány függetlenné váljon Spanyolországtól.

Esküt tett Spanyolország új, baloldali miniszterelnöke

Szombaton letette hivatali esküjét Pedro Sánchez új spanyol miniszterelnök VI. Fülöp király előtt, a Madrid melletti Zarzuela-palotában

Sokan követelik a bikaviadalok beszüntetését Spanyolországban

A 17 spanyol és nemzetközi állatvédő szervezet támogatásával hatalmas tüntetést tartottak Madridban a bikavidalok beszüntetéséért.

Spanyolországban változtat a Toyota az értékesítési politikáján

Két jelentős európai piacon is merész lépésre szánta magát a japán autógyártó: a kifutó Auris-generációt mostantól kizárólag hibrid hajtáslánccal kínálják vevőiknek.

Idén is emelkedett a kék zászlós strandok száma Spanyolországban

 
Tovább nőtt Spanyolországban a kiváló környezeti minősítést jelző, kék zászlós strandok száma, amellyel idén már 590 spanyol természetes fürdőhely büszkélkedhet

Putyin felavatta az új, elnöki limuzint

Putyin felavatta a számára készült új, orosz fejlesztésű luxus limuzint. 2018 május 7-én ezzel ment a Kremlbe, az elnöki eskű letételére

Spanyolországban csökkent a munkanélküliség áprilisban

Spanyolországban 2,5 százalékkal, több mint 86 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma áprilisban - közölte a munkaügyi minisztérium.
 

A Tádzs Mahal megmentéséhez segítség kell

A Tádzs Mahal mauzóleum elszíneződésének megállítására külföldi segítséget kell kérnie az indiai kormánynak – rendelkezett az indiai legfelső bíróság.

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja