Az új orosz utasszállító az élre tör

Vetélytársat kapott az Airbus és a Boeing. A kéthajtóműves, rövid és közepes hatótávolságú orosz MC-21-es gépek alaptípusa 180-200 utas szállítására alkalmas és a legkorszerűbbnek számítanak kategóriájukban.

Messi 2 milliót fizet, de így is nagy szerencséje van

Lionel Messit adócsalásért ítélték el tavaly nyáron, a legfelsőbb bíróság most helybenhagyta, de ettől függetlenül ülni nem fog. Mázli=Spanyolország.

Ame­rika blok­kol­hatja Eu­rópa harci gé­peit

Tíz évvel ez­előtt vá­sá­rolta az oszt­rák lé­gi­erő azo­kat az Eu­rofigh­ter va­dász­gé­pe­ket, ame­lyek­ről most ki­de­rült, hogy az ame­ri­ka­iak jó­vá­ha­gyása nél­kül hasz­nál­ha­tat­la­nok.

Nem csak magyar probléma a társadalom elöregedése

Kínában 2050-re a 65 év felettiek aránya elérheti a 46,7 százalékot, ami a gazdaságot 0,5-0,75 százalékkal vetheti vissza.

Kiderült: világot bejáró zsaroló vírus az NSA-tól származik

A világ közel 150 országát érintő WannaCry zsarolóvírusos kibertámadás a bűnözők figyelemelterelő művelete lehet az újabb, Adylkuzz néven emlegetett támadásról - állította kedden az amerikai Proofpoint kiberbiztonsági cég berlini képviselője.

A turizmus csökkenti a munkanélküliséget Spanyolországban

Történelmi léptékben csökkent a munkanélküliek száma Spanyolországban, áprilisban 130 ezerrel kevesebben voltak állás nélkül, mint egy hónappal korábban.
 

Ezzel a globális felmelegédéssel valami nincs rendben

Három éven belül megkezdődik a Földön a legújabb kis jégkorszaki hideg klíma kialakulása - állítja egy brit lap éghajlat kutatókra hivatkozva.

Spanyolország vezeti a legjobb strandok listáját

Ebben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló

A gibraltári kormány spanyol provokációról beszél

Egy spanyol katonai repülőgép berepült a gibraltári légtérbe, ami miatt a brit nemzeti légitársaság egyik gépének leszállását késleltetni kellett

Mibe kerül a spanyoloknak a királyság

A spanyol királyi család éves költségvetésének 88,4 százalékát használta fel az elmúlt évben, ezzel mintegy 900 ezer eurót (281 millió forintot) "spórolt meg"
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold