.

Spanyolországot elárasztja az afrikai hőség

Spanyolországban szerdára várják az idei nyár első nagy kánikulájának kezdetét - derült ki a dél-európai ország meteorológiai szolgálatának (Aemet) keddi jelentésből.

Meglepetés a nudista strandon Tarifán

Tarifa, a 14 km széles Gibaltári-szoros európai részén, Nyugat-Európa legdélebbi városa és egyre több migráns válaszjtja ezt a vizi utat az Európai Unióba való bejutáshoz
 

2008-as krízis előtti szintre csökkent a munkanélküliség Spanyolországban

Spanyolországban 8 százalékkal, több mint 300 ezerrel csökkent a munkanélküliség a második negyedévben - közölte a spanyol statisztikai hivatal (INE) csütörtökön.


  

2019 elejétől Spanyplországban is lehetővé vállik az elektromos autók villámgyors töltése

Hamarosan Spanyolországban és Portugáliában is megkezdődhetnek a jelenleg épülő legnagyobb európai töltőhálózathoz kapcsolódó munkálatok.

Spanyol kormányfő: nagy bukás volt az adóamnesztia

Szerinte a 2012-es spanyolországi adóamnesztia nemcsak morális, de anyagi bukás is, mert nem eredményezte a várt 2,5 milliárd eurós bevételnek még a felét sem

Enyhülés Madrid és Barcelona között

Több mint két év után először találkozott Spanyolország kormányfője és Katalónia függetlenségpárti elnöke, hogy megpróbálják békés mederbe terelni a Madrid és Barcelona között kialakult konfliktust.

A népesség csökkenés megelőzésére ingyenes termékenységi kezelést ad a spanyol állam

2014-ben visszavonta, most azonban újból lehetővé teszi a spanyol állam, a térítésmentes termékenységi kezelést az egyedülálló és homoszexuális nőknek.

Pamplonában megkezdődött San Fermin ünnepe

Észak-kelet Spanyolországi Pamplonában Július 6-án kezdődött meg a 9 napig tartó, világhírűvé vált bikafuttatás.

A Földközi-tengerben ismét felbukkant a nagy fehér cápa

A héten a Földközi-tenger észak-afrikai partszakaszán a tunéziai Zarzis partjától alig két kilométeres távolságra akadt hálóba egy  megtermett példány.

A 90-es évek végéig kereskedtek az újszülöttekkel Spanyolországban

A férfi vélhetően több ezer spanyol újszülöttet szakított el szüleitől, és adott örökbe Spanyolországban, sőt egész Európában és Dél-Amerikában.

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja