.

Tesla Model Y


A Reuters hírügynökség arról írt, hogy a Tesla jövő novemberben kezdi meg a gyártását a kisebbik szabadidő-autójának a kaliforniai Fremontban található gyárában

Valósággá vált a közvetlen járat Budapest és az észak-spanyolországi Santander kozött

Elindította új, közvetlen repülőjáratát Budapestről az észak-spanyolországi Santanderbe a Ryanair

Belgiumból építenék a jövőbeli katalán köztársaságot

Belgiumból építené a jövőbeli katalán köztársaságot a két legnagyobb függetlenségi párt - derül ki abból a tervezetből, amelyet csütörtökön tett közzé a spanyolországi sajtó.

Vihar régészkedett Dél-Spanyolországban

Egy első századból származó római vízvezeték maradványait fedte fel a hatalmas vihar a dél-spanyolországi Cádiz tengerpartján.

Barcelonában készülnek a szezonra az F1 csapatai

Barcelonában tovább folytatják a felkészülést a Forma-1 csapatai a 2018-as idényre. Négy napon át tesztelik a kocsikat a katalán fővárosban.

Éljen Tabarnia! – skandálták a tüntetők Barcelonában a nem létező de Katalóniától függetlenedni akaró, fiktív állam hívei.

Katalóniától független, de Spanyolországhoz tartozó, fiktív Tabarniáért tüntettek Barcelonában vasárnap, a városi rendőrség adatai szerint mintegy 15 ezren, így ironizálva a katalán függetlenségi folyamaton.
 

Már nem olyan vonzó a függetlenség Katalóniában

A katalán vélemény-tanulmányi központ (CEO) felmérése szerint a szakadár területen csökkent azoknak a száma, akik támogatják, hogy az autonóm közösség Spanyolországtól független állammá váljon.

2020-tól elektromos autót gyárt az Opel Spanyolországban

A spanyolországi Figueruelasban működő üzemben készül majd az első elektromos Opel-modell 2020-ban – jelentette be Michael Lohscheller, az Opel/Vauxhall vezérigazgatója Madridban

Igen magas a spanyol államadósság

A spanyol államadósság több mint 1140 milliárd euró volt az elmúlt évben, és meghaladta a GDP 98 százalékát - derült ki a spanyol nemzeti bank (Banco de Espana) előzetes tájékoztatójából.

Még most is kevesebbet keresnek a nők Spanyolországban

Spanyolországban átlagosan 29 százalékkal keresnek többet a férfiak, mint a nők - állapította meg  az adószakértők szakszervezete (Gestha).

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja