.

Kínai polgárok december elsejétől csak arcfelismerő személyazonosítás után használhatják az internetet

A kínai kormány folytatja orwelli gyakorlatát annak bejelentésével, hogy a polgároknak arcfelismerési technológiát kell használniuk az internet eléréséhez.

Madridban nem patkányok, hanem papagájok szaporodtak el veszélyes mértékben

Megritkítaná papagájállományát Madrid városvezetése. A spanyol fővárosban ugyanis jelen pillanatban nagyjából 12 ezer papagáj él, melyek az őshonos fajok kárára szaporodtak el.

Antonio Banderas szülővárosába viszi a Chorus Line musicalt

Antonio Banderas a Broadway világát viszi a spanyolországi Malagára. A világhírű színész a Chorus line című musicallel nyitja meg színházát novemberben.

Zaragozában kezdék meg az új Opel Corza sorozatgyártását

Ünnepélyes keretek között legördült a szalagról az új Opel Corsa első sorozatban gyártott példánya a PSA Csoport spanyolországi gyárában, Zaragozában.

127 ezer szefárd zsidó leszármazott jelentkezett spanyol állampolgárságért

Terroristák földalatti bázisára bukkantak Szíriában

A Szíriai Hadsereg egy hatalmas, terroristák által használt barlanghálózatot fedezett fel a felszabadult Khan Shaykhun város közelében

Máig sem tudják, 1975-ben mitől zuhant Bejrut közelében a tengerbe a MALÉV 240-es járata

44 éve, 1975. szeptember 30-án, közvetlenül a bejrúti leszállás előtt a Földközi-tengerbe zuhant a Malév Tu-154-es repülőgépe. A szerencsétlenséget - melynek oka hivatalosan azóta is ismeretlen - senki nem élte túl.

Novemberben újra választások lesznek Spanyolországban

VI. Fülöp spanyol király aláírta a parlament feloszlatásáról, valamint a november 10-i választások megrendezéséről szóló rendeletet.

Spanyolországban is zavarokat okozhat a brexit

Becslések szerint több mint 400 ezer brit él Spanyolországban, itt található a legnagyobb határon túli brit közösség, és több mint 28 ezer spanyol dolgozik az angol fenhatóságú Gibraltáron

Csökkent az új autók eladása Spanyolországban

Spanyolországban majdnem 31 százalékkal, Franciaországban több mint 14 százalékkal kevesebb új autót adtak el augusztusban, mint egy évvel korábban.

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja