Avokádómag – Szuperétel az egészségért

Az avokádómagok több antioxidánst tartalmaznak, mint maga az avokádó gyümölcse, vagy a legtöbb zöldség, gyümölcs vagy gyógyító tea.

 
 

Igyam, vagy ne igyam

Egy pohár tej, iszta fej!  -  Tej élet erő egészség! - A tej az egészség kulcsa! - hangzik a reklámokban és mint tudjuk, a reklámok sohasem csapnak be.  Vagy mégis?

Az anyatej leiskolázza a gyógyszeripart

A kutatók a természetes anyatejben leltek rá egy olyan proteinre, mely képes legyőzni a legerősebb, legellenállóbb baktériumokat is

Zöldségek, amelyek segítenek fogyni

Bővelkednek természetes növényi rostokban, melyeket az emberi szervezet rosszul emészt, kalóriatartalmuk alacsony. Ráadásul rostjaik a gyomorban lévő folyadékokban megdagadnak, így hosszan laktatnak

Rettegett a hatóságoktól, mert meggyógyította fiát

Az orvosok már csak napokat adtak a leukémiás brit kisfiúnak, amikor anyja végső kétségbeesésében cannabist adott neki.

Kávé: igyuk, vagy ne igyuk?

Régóta vita az orvosok körében, hogy egészséges vagy egészségtelen-e a kávé, illetve mennyi az egészséget nem károsító, napi megengedett mennyiség

Állítsuk be vérnyomásunkat akár gyógyszer nélkül

Mielőtt bárki kizárólag a genetikára fogná a magas vérnyomását, fontos tudni, hogy az életmódunkkal jelentősen befolyásolható ez az érték.

7 betegség, amit a D-vitamin hiánya is okozhat.

Becslések alapján 1 milliárd ember szenved D-vitamin hiányban a világon, aminek 40-75%-a felnőtt. Ennek az lehet az oka, hogy természetes formában csak néhány élelmiszer tartalmaz D-vitamint.

Mit okozhat a túlsúly?

Az elhízás nemcsak esztétikailag nem kívánatos jelenség, hanem számos betegség előidézője is, mint például a magas vérnyomásé.

Jó tudni mit eszünk, ha tengeri halat eszünk

A tengerekben is terjed az a szennyezés, amit az emberi civilizáció áraszt magából, miáltal az ott  élő halak is szennyezetté válnak.

 

 

 

 

Valuta árfolyamok