.

A mediterrán diéta a tartós fogyás kulcsa

A mediterrán étkezés nem egy egyszerű fogyókúra, mely rövidebb vagy hosszabb ideig tart, hanem egy új, igencsak ízletes étrend, amely egészséges mértékben csökkenti tartósan a testsúlyt.

A gyermekkori mandulaműtét többet árt mint használ

Legtöbbször felesleges a gyerekkori mandulaműtét - állapította meg a Birminghami Egyetem kutatóinak nagyszabású új tanulmánya.

A mikroműanyagok már az emberi bélrendszerben is megjelentek

Szinte naponta téma a világsajtóban a tengerek műanyag szennyezettsége, aminek káros hatásait mostanában kezdik kutatni

Gyógynövények magas vérnyomás ellen

Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember, ( jelenleg 90 éves) sok egészségügyi problémára ismer természetes gyógymódot.

A vérnyomáscsökkentő mangó

Az EurekAlert! nevű tudományos lapban megjelent friss kutatás szerint a mangó fogyasztásával akár két órán belül levihetjük a magas vérnyomást.

A borsmenta – A gyógyteák egyik királynője

A menta sokfélesége, elterjedtsége és népszerűsége okán az egyik legkelendőbb gyógyhatásokkal és élvezeti értékekkel egyaránt bíró növényünk.

Nem is gondolnánk mi mindenre jó a füge

Ha fügét és olívaolajat összekeverünk, egy olyan nagyszerű gyógykészítmény tudhatunk majd a birtokunkban, amely többféle betegség ellen  nyújt védelmet.

Dr Lenkei Gábor: miért igyunk sok vizet

Testünk 60-70 százaléka víz, amit frissen kell tatani. Ha nem tud felfrissülni, nem kap utánpótlást, elpiszkolódik, ami felgyorsult öregedést okoz.

Végre kimondták: ha túl hamar gyógyulnak meg az emberek, nem lesz kit kezelni, így nem térül meg a befektetés.

A Goldman Sachs nemrég kiadott jelentésében megállapítja: az emberek meggyógyítása sokkal kevésbé kifizetődő, mintha hosszú távon kezelnék őket.

Bekopogni a tudatalatti világába

Már több mint száz évvel ezelőtt Freud észrevette, a tudatalatti irányítja érzelmeinket, cselekedeteinket. A félelmeink, indulataink gyökerei ilyen mélyre nyúlnak. A fusztráló érzelmek elengedésében segít az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája.

 

 

Valuta árfolyamok