.

Itt követheti élőben a jeladóval ellátott, Magyarországról indult Darázsölyv útját afrikai célja felé

Kattintson ide vagy a képre


 

Mégiscsak létezik a vadonban fehér panda maci

A kínai hatóságok közzétették az első olyan fotót, amin egy vadon élő albínó óriáspanda látható. A különlegesen ritka példányt a Wolong Nemzeti Park egyik mozgásérzékelős kamerája fotózta le

Váratlan módon élvezte szabadságát az importált barnamedve

Franciaországban szabadon engedett medve átlógott Spanyolországba birkákat eszegetni. Eddig összesen nyolc birka esett áldozatul neki.

Visszahozta a vízbe ejtett telefont

Két héttel ezelőtt egy tkülünös látogató jelent meg Hammerfest körül, Norvégia nyílt vizein - egy hámmal ellátott beluga.

Kínai csemege: vizeletben főtt tojás

Egy dolog biztosan van, amelyről Dongyang városa híres. Ez nem más, mint egy helyi „finomság", Tojás, amelyet általános iskolás diákok vizeletében főznek meg.

Honnan került a norvég partokhoz ez a fehér delfin?

Hetek óta nem tágít az észak-norvégiai partoktól és igazi látványosság lett a helyiek körében egy titokzatos, és feltételezések szerint az orosz haditengerészettől megszökött fehér delfin

A méhek túlélték

A párizsi emberek a legismertebb épületek háztetőin méheket tartanak. A Notre Dame tetején tartott méhkasok csodálatos módon túlélték a pusztító tüzet

A világ legegészségesebb országa: Spanyolország

Rengeteg egészségügyi és demográfiai adat összegzését követően a Bloomberg évről évre összeállítja a világ egészségi rangsorát.

25 millió eurót ér a megkerült Picasso kép

Hollandiában megtalálták Pablo Picassónak a festő szeretőjét, Dora Maart ábrázoló olajfestményét, amelyet 1999-ben loptak el egy szaúdi sejk jachtjáról Dél-Franciaországban.

Huszonhat nap különbséggel szült három gyereket

Koraszülött kisfia világra jötte után egy hónappal ikreket szült egy bangladesi nő

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja