Áramtermelő járda Londonban

Londonban interaktív lapokkal fedtek egy kis járdaszakaszt, hogy energiatermelő „okos utcává" alakítsák azt.

Apasági kereset miatt nyitották fel Salvador Dali kriptáját

Csütörtök éjjel felnyitották Salvador Dalí kriptáját, hogy az igazságügyi orvosszakértők mintát vegyenek a bebalzsamozott holttestből az apasági keresethez szükséges DNS-vizsgálathoz

Guruló hostel lett a kibelezett iskolabuszból

Elképesztő ötlettel rukkolt elő egy kalandvágyó család: menő guruló hostellé alakították az egykori iskolabuszt, és most így járják be egész Európát.
 

Zöld Golden retriver kiskutya született

Eddig három ismert esetet tartanak számon a történelemben, amikor zöld kölyökkutya született Ebbál kettőt Spanyolországban jegyeztek - írja a Mirror.

Pamplona: a bikafuttatás jó üzlet a városnak

A hétvégi pamplonai bikafuttatásokon két embert ökleltek fel a bikák, összesen azonban tizenketten kerültek kórházba, többségük esés miatt sérült meg.

Kínában készült el a világ leghosszabb tenger feletti hídja

Július 7-én lett kész a világ leghosszabb tenger felett átívelő hídja, amely Kína déli Kuangtung tartományát köti össze Hongkonggal és Makaóval - jelentették be a híd építői.

73 évesen néz apasági per elé Julio Iglesias

Apasági per vár a 73 éves Julio Iglesiasra: mivel egy 41 éves valenciai férfi DNS-teszttel tudja bizonyítani, hogy a világhírű popsztár fia.

Bemutatták a SEAT Aronát

Barcelonában mutatták be a spanyol márka új SUV-ját. A SEAT Arona a nagyközönség előtt majd csak szeptemberben, a Frankfurti Autókiállításon debütál.

Mit tud az elektromos Ford Focus

Az elektromos Ford Focus szinte pont úgy néz ki, mint a normál változat, és vezetni is hasonló, leszámítva azt, hogy nincs hangja

Új madridi illemszabály: hogyan üljünk a buszon

Kampányt indított a madridi közlekedési társaság a széttárt lábbal ülő férfiak ellen

 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja