.

A leapadt svéd tó felfedte kincsét

A család nyaralója mellett lévő tó vize idén nagyon alacsony volt az aszály miatt, és ez hozzájárult ahhoz, hogy Saga megtalálja a kardot.

Egy Ferrari Dino 264 GTS négy évig pihent a föld alatt

A sárban dagonyázó gyerekek észrevették, hogy közvetlenül a földfelszín alatt valami kemény található, ami nem volt más mint egy 1974-es Ferrari Díno.

Ha elég drága, megveszik

A Berni Egyetem kutatója, Sebastian Berger, úgy véli rájött, hogyan kedvelnék meg az emberek a rovarokból készült ételeket

Amikor a magyarázat több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol

2018. szeptember 6-án az FBI kiűrítette és lezárta az Új-Mexikói napfigyelő obszervatóriumot. Az intézmény felett egy katonai helikopter is megjelent.

Egyre magasabbra építik a Sagrada Familiát

000 S517Q
Jordi Faulí főépítész ismertetése szerint a 172,5 méter magas Jézus Krisztus-torony építése idén októberben indul és  befejezése 2026-ra várható.

72 éve gleccseren végzett sikeres kényszerleszállást egy amerikai katonai gép

A Dakota C-53 Bécsből tartott Pisába, azonban a ködben eltévedt. A pilóta kényszerleszállást hajtott végre a több mint 330 méter magas svájci Gauli-gleccseren.

Eladó Keith Richards méregdrága autója

Árverésre bocsátják Keith Richards Ferrari Dino 246GT típusú autóját.

Spanyolországban készült a világ legdrágább sajtja

Penészes, szagos, markáns és augusztus vége óta csúcstartó. A spanyolországi Las Arenasban 14 300 euróért, azaz több mint 4,6 millió forintért kelt el egy két kilogrammos kéksajt.

Néhány év, és sofőr nélkül jön a taxi

Augusztus 27-én kísérleti jelleggel elindult az első önvezető technológiával felszerelt taxiszolgáltatás Tokióban,

Tajpejben épül ez a fákkal beültetett toronyház

A 21 emeletes, városi erdőként is emlegetett luxusépület napfényes erkélyeit több mint 25 ezer fával ültetik be, így segítve a környezet terhelésének csökkentését.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja