.

Portugália volt szombaton Európa legmelegebb része

Továbbra is pusztító, az emberi életre bőven veszélyes a hőség Európa jelentős részén. Portugália most a legforróbb, itt pénteken 45 fok körüli hőmérsékleteket mértek

Egy brit turista a hotel erkélyén akarta végezni nagydolgát, lezuhant

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba azt a  20 éves angol férfit aki nagydolgát a hotel erkélyén akarta végezni a britek kedvenc, spanyolországi nyaralóhelyén, Magalufban.

Transznemű nő lett Spanyolország szépségkirálynője

Angela Ponce, akit még július elején lett az első a spanyol szépségversenyen, fogja képviselni hazáját decemberben a Miss Universe döntőjében.

A repülő ember titka

Egyre több videó kerül fel az internetre, amelyen valamilyen magasan repülő emberi alak látható, amiről az ufó hívők meggyőződéssel állítják, ezek földönkívüliek

A jövőben a laborhús válthatja ki az állattenyésztést

Jane Dumme dietetikus szerint biztonságosabb az általuk készített tiszta hús fogyasztása, mint a hagyományosé, hiszen steril környezetben készül, ráadásul tized annyi vízzel és századannyi földterületen.

Banális hiba miatt csúszik a spanyol tengeralattjáró hadrendbe állítása

Ismét el kellett halasztani a spanyol hadiflotta új tengeralattjárójának a hadrendbe állítását, mert a vízi jármű nem fér be a számára épített dokkba.

El Camino: kalózútvonalakkal terelik el a zarándokokat

Hamis útjelzésekkel próbálják elterelni a zarándokokat az El Camino útvonaláról kereskedők, vendéglátósok az északkelet-spanyolországi Ponferrada településnél
 

Veszélyes skorpiók szaporodnak a brazil városokban

A brazil városokban elszaporodtak a skorpiók, amelyek alkalmazkodtak a városi élethez, a csatornákban, szemétben és a sittben is jól eléldegélnek.

28 sérült az idei bikafuttatás egyenlege

Idén 28 ember sérült meg a hagyományos pamplonai bikafuttáson, amely szombaton zárult az észak-spanyolországi városban

Megmagyarázatlan baleset

Mintha szellemautóval ütközött volna, levegőbe emelkedett a kocsi hátulja – videó

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja