.

Háromezer éves hajót emeltek ki a Boden-tóból

Ez az eddigi legrégebbi hajólelet, mely a bajorországi Boden-tóból került elő.

Lábak nélkül készül megmászni a Mount Everestet egy 70 éves férfi

Hszia Po-jü már négyszer próbált feljutni a csúcsra, lábait még az első kísérletkor vesztette el. Most újra megpróbálkozik a csúcstámadással.

Angliát teljesen le fogják fedni a szupertöltők

Anglia lehet az első, ahol öröm lesz elektromos autóval közlekedni A britek olyan töltőhálózatot építenének ki, amilyenre még nem volt példa Európában.

Sikertelen termékek múzeuma

El tudod képzelni a 48 óra után megsemmisülő DVD-et vagy az átlátszó kólát? Nem? Éppen ezért buktak el ezek a termékek a piacon.

Volt egyszer egy BMV Isetta

A mai fiatalok zöme bizonyosan nem hisz a fülének, ha azt hallja, hogy a sportos autóiról híres BMW egykoron kétüléses törpeautókat is gyártott

A január végi szuperhold kiszívta a vizet Velence csatornáiból

Január végén nagy meglepetés várta a turistákat Velencében, kipadtak a házak közti csatornák.
 

Vagyont érő hányadék

Vagyont érő hányadékot talált egy férfi Nagy-Britanniában. Egy ámbráscet csaknem három kilós okádékát. A lelet százezer font, vagyis 35 millió forintot ér.

Egy csodálkozásra késztető bűvészmutatvány

Will Tsai tajvani bűvész megdöbbentette a teljes nézőközönségét miután egy hihetetlen illúziót mutatott be az "America's Got Talent" című tehetségkutató műsor élő adásában.

Jégbe fagytak az aligátorok Észak-Karolinában

Észak-Karolinában tapasztalható rendkívül szokatlan hideg időben az eljegesedett Shallotte folyóba fagytak az aligátorok

Négy használat után lebontják a 100 millió dolláros olimpiai stadiont

Az olimpiát rendező városok gyakran szembesülnek a versenyt követően azzal a problémával, hogy az ötkarikás játékokra épített helyszíneket később nem tudják kihasználni.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja