.

Mire emlékeznek hétezren, ha a halál után semmi sincs?

Az embereket a kezdetek óta foglalkoztatja a kérdés: mi lesz velük a halál után. A meggyőződéses ateisták szerint semmi, de vannak, akik másként gondolják.

Mégiscsak létezik egy láthatatlan világ?

A videón látható "szellem" balaesetekre jelenlegi ismereteinkkel nem tudunk magyarázatot adni

A Bermuda háromszög kevésbé ismert rejtélyes esete

35 év után 92 halottal tért vissza a repülőgép, ami 91 emberrel a fedélzetén szállt fel

A spanyol Maugli története

Marcos Rodríguez Pantoja egykoron Spanyolország Mauglija volt a Sierra Morena hegyvonulatban. Ma az emberek közt él, de csak a gyerekek körében érzi jól magát.

Amit a háremekről tudunk

A háremek világa mindig is sejtelmes, titokzatos helynek számított az európai ember képzeletének. Sok igaz és kitalált történet keringet a szultán ágyasainak világáról az 19. században.

Ahol meglovagolják a tüzet

Spanyolország falvai híresek az eszement fesztiválokról, a józan ész határait átlépő bolondságokról és a különleges ünnepekről. Ezek kozé tartözik a tűzlovaglás.

Karddal szúrták át testét, mégsem ártott neki

Az emberi test elképesztő dolgokra képes, aminek egyik bizonyítéka Mirin Dajo, aki élő emberi relytély volt. Azzal vált híressé, hogy testét mindenféle tárggyal, például karddal és tőrrel átszúrta anélkül, hogy megsérült volna.

Szilveszter éjszaka a kutyák rémálma

Szilveszter éjjel az embereknek az örömöt az önfeledt szórakozást, míg a kutyáknak páni félelemet, és a beteljesült világ végét jelenti. Hogyan védjük kedvenceinket a petárdák, tüzijátákok robbanásaitól.

A világ egyik leggazdagabb családjának titkai

Van egy család, akinek neve fogalom. Vagyonuk nagyságát és a hatalomban elfoglalt szerepüket igyekeznek a háttérben tartani, nem szeretik a nyilvánosságot. Ez a Rothschild család.

Szent Miklós, alias Mikulás

December 6-án reggel gyerekek milliói lesik izgatottan mit tett a Mikulás az ablakba helyezett cipőjükbe: virgácsot vagy csokoládét.

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja