Lehetőség

A magazinhoz az utóbbi időben több, elbeszélés, leírás, vers került beküldésre. A jövőben ezekből a beküldött művekből, az általam közölhetőnek ítélt alkotásokat, az "Irodalom" rovatban lehet megtalálni. Ebben a rovatban helyet szeretnék biztosítani a manapság háttérbe szorult szépirodalmi műveknek. Mindenkit bíztatok, akiben van egy kis hajlam, belső késztetés az írásra, tegye meg.  A szép gondolatok, a míves írások a világot is szebbé teszik. Alkalkotásaikat továbbra is az info@costadelsolmagazin.com címre küldjék.

Krisztus a vargával


Juhász Gyulí húsvéti verse

Las Alpujarras varázsa

Mit tagadjam, engem megigézett Alpujarra. Aki először találkozik ezzel a névvel, nem tudja mit takar ez a kifejezés és hova tegye gondolataiban.

Malagai hangulat

Szieszta idő után, úgy 5-6 óra felé, a spanyolok már kipihenték a munka fáradalmait, a nyaralók is befejezték a tengerparti napozást és egyöntetűen esti sétára indulnak az óvárosban.

Cicák

Úgy kezdődött, hogy valahonnan ide keveredett egy csinos sárga macska, aki miket nézett ki magának. Pontosabban nem minket, hanem a házunkat és környékét.

Csilla év eleji önvallomása

Az év végével leülünk és átgondoljuk, mi történt velünk az elmúlt évben, új fogadalmakat teszünk, lezárjuk életünk egy- egy szakaszát.

A nyáj mi vagyunk

A pásztorok sohasem a nyáj érdekében terelgetik nyájukat, hanem a belőlük nyerhető haszon miatt. A birkák meg mi vagyunk.

Gyermekkorom emlékezetes karácsonya

Nekem a szenteste jelentette a karácsonyt, az igazi ünnepet, az utána következő két nap inkább unalmas rokon látogatás volt

Igaz történetek: Isteni segítség

Zsuzsa nevű olvasó küldte be az alábbi történetet, amelyben elmondja hogyan lett reménytelen betegségéből csodás új élete.

Kapcsolatok

Végre megérkezett az igazi nyár a Costa del Solra. Forróság, telihold, tenger, homok, a parton lengén öltözött emberek jönnek-mennek.  Ilyenkor az ember szíve is hamarabb lángra kap, gyorsabban szövődnek a románcok.
 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold