.

Rejtélyes “X” a tenyéren

A tenyérjóslás ősi tudomány, és régóta ismert, hogy a tenyérvonalak és különféle szimbólumok kapcsolatban állnak a személyiséggel és a jövőbeli eseményekkel.

Régészek álították elő azt a parfümöt, amit Kleopátra is használhatott.

A mānoai Hawaii Egyetem régészei dekódolták és újra elkészítették a több ezer éves parfümöt, amelyet az ókori egyiptomiak használtak.

Ha nem változtatunk étrendünkön, feléljük jövőnket

Olyan iramban éljük fel természetes erőforrásainkat, mintha 1,75 Föld állna rendelkezésünkre, pedig csak egy van.

Most már az égből is műanyagszemcsék hullanak

Műanyag mikroszemcséket mutattak ki az Északi-sarkvidéken gyűjtött hó- és jégmintákban német és amerikai kutatók.

Valami sántít az ősrobbanás elméleténél

Megkérdőjeleződött az ősrobbanás elmélete, miután tudósok felfedeztek egy csillagot, amely idősebb, mint maga az univerzum,

Fogyatkoznak a templomba járó katolikusok Spanyolországban

A spanyol szociológiai kutatóközpont (CIS) felmérése szerint a spanyoloknak már csak az egyharmada buzgó katolikus, de ennél is kevesebben: 22,7 százaléknyian járnak templomba.

Kell ez nekünk vagy sem?

Az idén világszerte lakossági szolgálatba állítják az első 5G-mobilhálózatokat, anélkül, hogy kivizsgálnák a magasabb frekvencián működő rendszer hogyan hat az emberi szervezetre.

Légikatasztrófa a Róna utcában

A korabeli újságok nem írtak róla, pedig 1961-ben Budapestre zuhant egy sétarepülő. A hazai polgári repülés tragédiájáról új digitalizált képek kerültek elő.

A vegetárianizmus hatása a globális felmelegedésre

Az  ENSZ Élelmezési és Mezõgazdasági Szervezete (FAO*) által készített jelentés ismét alátámasztja a tényt, hogy az állattenyésztés több üvegházhatáskeltõ gázt termel, mint a szállítóipar.

1945-ben amerikai bombázó repült neki az Empire State Buildingnek

A 34. utcában sétálgató járókelők először egy furcsa, zúgó hangra lettek figyelmesek, majd a fejüket felkapva egy szokatlanul alacsonyan repülő gép sziluettjét vélték felfedezni a ködben..

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja