.

A Paracas koponyák egy újfajta humaonid lényre utalnak

A Paracas koponyák vizsgálatának eredményei egy eddig ismeretlen humanoid fajra utalnak

Furcsa hasonlóságok a kanadai indián és a magyar nyelv között

Dr Simon Péter nyelvész sokáig élt Kanadában. Ottléte alatt olyan dolgokat fedezett fel az őslakos dakota indián nyelv szerkezetében és szavaiban, amilyet az ősi magyar nyelv használt

Vemhes halgyík foszíliára bukkantak

A kora jura földtörténeti kori leleteket még 2010-ben fedezték föl az észak-yorkshire-i Whitby közelében. A halgyíkot a március végén nyílt Yorkshire's Jurassic World című kiállításon is meg lehet nézni.

Lassanként több lesz a műanyag szemét a tengerekben, mint hal

Most ötször több hal van a tengerben, mint amennyi plasztik, de ha a mostani tendencia folytatódik, akkor 2050-re több műanyag lesz az óceánokban, mint hal.

Igy öl a tengerbe szórt műanyag szemét

Ámbráscetet vetett a partra a víz Spanyolorszában. A kutatók most kiderítették, mi végzett a hatalmas állattal. Egészen elképesztő, amit az emlős emésztőszervrendszerében találtak.

Megmagyarázatlan leletek

Egy 4500-6500 .éves, Acambaróból származó szobor dinoszauruszon lovagló embert ábrázol. Az akkori emberek honnan tudhattak a dínókról?

Hogyan lesz hívő a hitetlenből

Saját létével kapcsolatban előbb-utóbb mindenkiben felmerülnek a kérdések: Mi az élet értelme, mi lesz vele a halál után? 

Pakisztáni szfinx

Máig nem sikerült eldönteni, a rejtélyes beludzsisztáni szfinx vajon egy ősi fejlett civilizáció emléke, vagy a természet alkotása?

Amit érdemes tudni a Húsvét időpontjáról

A keszténység két legfontosabb ünnepe a Karácsony és a húsvét. Míg a karácsony Jézus születését addig a húsvét, Jézus feltámadását ünnepli. Enek időpontjáról sokáig nem volt egyezség.

Orang Pandek

Szumátra esőerdeiben él egy rejtélyes teremtmény. Vajon mi lehet ez az emberre és majomra hasonlító lény, ami a dzsungel mélyéről néha előbukkan, majd hihetetlen gyorsasággal eltűnik.
Én

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja