A rovatról

Ebbe a rovatba azokat az írásokat szánom, amelyek az olvasóktól érkeztek és valamilyen érdekes, vagy elgondolkodtató történetet tartalmaznak.

Mexikói élmények (7. befejező rész)

Cancun lakossága a mérhetetlen szintről 800 ezerre nőtt, feltehetően, vagyis inkább biztosan , az úgynevezett Zona Hotelera 20 km hosszú földnyelvre épített nyaraló övezetének köszönhetően.

Mexikói élmények (6. rész)

Két piramosos látnivalón már túl voltunk, de kettő még várt ránk. Uxmalnak vettük az írányt. Hosszan a tengerparton kocsikáztunk jó úton , jó időben, jó kedvűen

Mexikói élmények (5. rész)

"Campeche-be érvén azonnal láttam , hogy nem falusias város, hanem igazi régi patinás kisváros ,itt ott még a 'hodítók' spanyolos,koloniális nyomaival, gyönyörűen, ezerszínűen rendbetett házak"

Mexikói élmények (4. rész)

Még mindig Mexikó a Főváros!...mert maradt egy néhány nem is elhanyagolható látnivaló és ezekhez kapcsolodó gondolat.

Mexikói élmények (3. rész)

Több részből álló úti beszámoló harmadik része Gesler György tollából

Mexikói élmények (2. rész)

Mi magunk szerveztük a saját önellátásunkat, kénytelenek voltunk a friss gyümölcsről, zöldségről , húsról és minden otthon könnyen, gyorsan elkészíthető alapanyagról gondoskodni.

Mexikói élmények

Megjártuk 

ezúttal , a világ legnagyobb spanyol nyelvű országát Mexikót és annak a világ egyik legnagyobb fővárosát Ciudad Mexikót.

Csilla gondolatai egy magyar zenész botrányt kavaró kijelentése kapcsán


Szerző: Czibere Csilla


Ezek a gondolatok pattantak ki a fejemből Ákos nyilatkozata kapcsán
 

Ákos,  magyar popsztár szerint a nők dolga  „a női princípiumot beteljesíteni…....... valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni”.

Életmentő véletlen

Ezt a síelős történetet Gábor nevű olvasó küldte. A sztoriban a véletlen kap szerepet, amely a kritikus helyzetben segít.


 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja