.

A rovatról

Ebbe a rovatba azokat az írásokat szánom, amelyek az olvasóktól érkeztek és valamilyen érdekes, vagy elgondolkodtató történetet tartalmaznak.

A szerelem

Nem érdekel az hogy mi az igazság, ne közöld velem! Kérlek verj át, csapj be, nem tartozik rám, csak az, hogy itt vagy és én is vagyok veled!

Bali

Kalandozásunkat nagymértékben megkönnyítette egy jólszerkeztett útikönyv, amiből mindent kiolvashattunk és megtudhattunk, ami érdekes és érdemes látnivaló lehetett

Ubud

egy csodálatos kisváros, mely a maga hetvenötezer lakójával évi három és félmillió turistának igyekszik a legjobb tudása szerint megfelelni.

Denpasar

Miért érdemes megnézni Denpasart, Bali fővárosát?

Megjártuk (negyedik rész): Yogyakarta I.

Gyönyörű oszlopos Pavilon felől különös zenei hangokat hallottunk, természetesen gyorsan odamentünk, ahol 20-30 zenész csak ütőhangszereken muzsikált.

Megjártuk (harmadik rész)


Városnézés Távol-Keleten Gyuri szemével: Kuala Lumpur

Megjártuk (második rész)

A világ egyik leglátogatottabb városa Bangkok a maga 20 millió turistájával, sok-sok templomával, megszámlálhatatlan Buddha szobrával épp elég okot ad erre a népszerűségre.

Megjártuk (első rész): Bangkok

    Megjártuk  megint a szokásos télből-nyárba útunkat, ezuttal ismét Távol-Keletre, ami már nem is olyan "távol"-kelet

Vietnam turista szemmel. (11. befejező rész)

Saigon önmagában is tartogatott volna annyi látnivalót ami elég lett volna arra a három napra , amit ott szándékoztunk tölteni, ám az úszópiac meglátogatása nélkül nem jöhettünk volna haza

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja