.

A komp hátulján érkezett egy bevándorló Malagába

Az elmúlt vasárnap egy potyautassal a hátulján érkezett meg Melillából Malagába a menetrendszerű kompjárat

Az Iszlám Állam eddig négyezer terroristát csempészett Európába

„Az az álmunk, hogy az egész világ egy nagy iszlám kalifátussá változik. Ezt el is fogjuk érni, mert ez Allah rendelése” – jelentette ki az Iszlám Állam ügynöke.

A menekültek áradata nem más, mint kívülről szervezett tömeges bevándorlás

Az Európát elözönlő tömeges bevándorlás gondosan megtervezett jelenség, melynek célja a lakosság összetételének megváltoztatása - állítja cikkében Drábik János közíró

Spanyolország nem akar több menekültet

Spanyolország nem ért egyet az EU által javsolt menekült kvótával, ugyanis szerinte nem kellő súllyal veszi figyelembe az egyes tagállamok munkanélküliségi rátáját

Maradhat a bőröndben csempészett fiú

csk1
Egy évre szóló ideiglenes tartózkodási engedélyt kapott Spanyolországban az a nyolc éves afrikai kisfiú, akit két héttel ezelőtt egy rózsaszín gurulós bőröndbe bújtatva akartak becsempészni az észak-afrikai spanyol enklávé, Ceuta területére

Műszerfal mögött is csempészik az embereket Spanyolországba

Hihetetlen helyeken csempészik Spanyolországba a bevándorlókat. Az elkeseredett emberek mindent felvállalnak, hogy az "ígéret földjére" juthassanak.

Melilla mellett felszámolták az illegális bevándorlók táborát

Több száz embert tartóztattak le a marokkói hatóságok a Melilla észak-afrikai spanyol enklávé és Marokkó közötti illegális bevándorlók sátortáborainak felszámolása közben szerdán.

Afrikai menekültek megoldatlan helyzete Spanyolország marokkói határán

Az utóbbi hónapok legtöbbet megosztott és kommentált fényképén egy hatalmas kerítést lehetett látni a spanyol-marokkói határon, melynek tetején  fekete menekültek, előtte békésen golfoztak jómódú fehér emberek.

30 afrikai menekültnek sikerült átjutni Melilla határkerítésén

Több száz menekült ostromolta meg a határt
Több mint hatszáz afrikai menekült ostromolta meg a marokkói tengerparton fekvő spanyol terület, Melilla kerítését, hogy bejuthasson az Európai Unióhoz tartozó területre – jelentették a helyi hatóságok.

Afrikai menekültek a Földközi-tengeren

Összesen hetven, többségükben észak-afrikai országokból érkező illegális bevándorlót gyűjtött be szombaton a spanyol parti őrség Spanyolország déli partjainál a Földközi-tenger Murciától Malagáig tartó partszakaszán.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol