.

A menekültek áradata nem más, mint kívülről szervezett tömeges bevándorlás 

Az Európát elözönlő tömeges bevándorlás gondosan megtervezett jelenség. - állítja cikkében Drábik János közíró

Célja: Európa arculatában, és lakosságának összetételében gyökeres változás jöjjön létre.


Drábik nem magától találta ki ezt a gondolatmenetet, hanem ismerteti Richard Coudenhove-Kalergi a „Praktischer Idealismus” című könyvében kifejtette elépzeléseit. Érdekes módon, a könyvben felvázolt elképzelések valamint az események alakulása kisérteties azonosságot mutat.

Kalergi elsőként szükségesnek tartotta, hogy az európai nemzeteket fosszák meg önrendelkezési joguktól. (Európai Unió) A későbbiekben ezen nemzetek gyökeres átalakítását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. (Etnikai zavargások Franciaországban, Svédországban, a 90-es évek balkáni háborúja, és a növekvő feszültségek bevándorlók és őslakosok közt Európa országaiban.) A tömeges bevándorlásnak épp most vagyunk szemtanúi.

A folyamatok egyre erőteljesebbek, melyek oda vezetnek, hogy a jövő Európáját majd nem az óvilág őshonos népei népesítik be, hanem egyfajta másodrendű embertípus, amely a különböző emberi fajok kikényszerített keveredésének nyomán jön létre. Kalergi szerint Európa népeit sárga-mongoloid népekkel és a harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy önazonosság és etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen és soknemzetiségű kevert lakosság, amelyen a hatalmi elit könnyűszerrel tud uralkodni.


Folyamatosan érkeznek tengereken és szárazföldön

A háttérből történő szervezést valószínűsíti, hogy a menekültek ausztriai meghallgatása során kiderült, utazásukat amerikai szervezetek finanszírozták. Felmerül a kérdés: létezik e akkora emberbaráti szeretet, amely önzetlenül pénzeli több százezres tömeg Európába való betelepülését?

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol