.

Műszerfal mögött is csempészik az embereket Spanyolországba
Hihetetlen helyeken csempészik Spanyolországba a bevándorlókat

A hatóságok olyan bevándorlók képeit tették közzé, akiket a műszerfalban, vagy az ülés alatti térben próbáltak illegálisan behozni Afrikából.
 

Ezt az Afrikából európai területre menekülni próbáló férfit, aki egy autó műszerfala mögött kialakított búvóhelyen fekszik Beni-Enzar átkelőhelynél vették őrizetbe.Az ötletet talán attól a nyugat-német férfítól koppintották, aki Cadillacjának műszerfalában csempászte át a német határon a menekülőket.


A Marokkó területébe ékelődő spanyol enklávé, Melillán, illetve Ceután keresztül több tízezren próbálnak Európába jutni, hiszen csak a két enklávé körül húzódik egyedül szárazföldi határ Afrika és Európa között.

A bevándorlók mindent megpróbálnak, hogy az EU területére jussanak. Szinte minden héten történik  valamilyen katasztrófa a Földközi-tengeren a túlzsúfolt, imigránsokat szállító lélekvesztőkkel.  Csupán május elején 3700 Líbiából Olaszországba tartó menekültet menekített ki az olasz part őrség.

Spanyolország és Marokkó közt kiemelten figyelik a tengeri határt,  itt inkább a két enklávé szárazföldi határa van kitéve a menekültek rohamának

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol