.

1573-ban épült nagy reményű indiai erőd palota, amely a 18. századra teljesen lakatlanná vált

Indiai kisértetváros, aminek legendája vonzza a turistákat
 

15 év alatt termővé változtatta a kopár vidéket

15 évvel ezelőtt kezdett fákat ültetni a kopár, homokos, gazzal benőtt mezőre, mára a pusztát 10000 fából álló gyümölcsössé változtatta..

Nazca vonalak az ősi Indiában?

Egy szabályos római hatost formáló jegyre bukkantak India egyik nyugati tartományában egy domboldalon. Az alakzat nagyon szabályos és nagyon régi, akár mesterséges is lehet.

Két hónap alatt kitisztult a Gangesz vize

A kutatók szerint 500 százalékkal csökkent a folyóba jutó szennyezések aránya, az ipari, valamint a szállodákból és a lakóházakból származó szennyvíz mennyiségének drasztikus redukálódása miatt.

A Tádzs Mahal megmentéséhez segítség kell

A Tádzs Mahal mauzóleum elszíneződésének megállítására külföldi segítséget kell kérnie az indiai kormánynak – rendelkezett az indiai legfelső bíróság.

Pakisztáni szfinx

Máig nem sikerült eldönteni, a rejtélyes beludzsisztáni szfinx vajon egy ősi fejlett civilizáció emléke, vagy a természet alkotása?

Nyolc négyzektilométeres radioaktiv hamu réteget találtak az indiai Rajasthanban, ami egy ősi atomrobbanásról tanúskodik

Az ősi civilizációk és vallások számos nyomot hagytak a történelem során szövegekben, műemlékekben és tárgyakban melyek arra késztetnek bennünket, hogy átértékeljük a múltunkat

57 éven keresztül szolgált a világrekorder repülőgép-hordozó

A falklandi háborúban még Hermes néven a Brit Királyi Haditengerészet kötelékében működött, majd 1987-ben India vásárolta meg és csak most vonták ki a szolgálatból.

Istenek fegyverei

El tud képzelni űrhajókat, amelyek antigravitációs elv alapján működnek, és felfoghatatlanul gyorsak, vagy egész országokat elpusztító fegyvereket, mert ilyenekről írnak az ősi indiai szövegek.

Írásos emlékek ősi repülő szerkezetekről

Az emberiség valós történelme sokkal lenyűgözőbb, mint amit a történelemkönyvek elmondanak nekünk. Ősi szövegekben leírások, vannak tepülő szerkezetekről, melyek az egekből érkeztek

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol