.

Tíz éve készült ez a sajtburger

Legendák terjednek a McDonald's éttermek hamburger kinálatának tartósságáról. Ennek egyik bizonytéka ez a kiállítási tárggyá avanzsált tíz éves sajtburger.

Mégiscsak létezik a vadonban fehér panda maci

A kínai hatóságok közzétették az első olyan fotót, amin egy vadon élő albínó óriáspanda látható. A különlegesen ritka példányt a Wolong Nemzeti Park egyik mozgásérzékelős kamerája fotózta le

Visszahozta a vízbe ejtett telefont

Két héttel ezelőtt egy tkülünös látogató jelent meg Hammerfest körül, Norvégia nyílt vizein - egy hámmal ellátott beluga.

Úgy berugtak Angliában, hogy Barcelonában józanodtak ki.

A 19 éves brit Tara Hammersley a barátjával, a szintén 19 éves Jack Messerrel bulizott, majd leléptek a partiról, és a Gatwick repülőtéren kötöttek ki.

Kié legyen a római Trevi-kútba dobott apró?

A BBC News beszámolója szerint évente másfél millió eurónyi (420 millió forintnyi), turisták által bedobott pénzérmét halásznak ki a kút vizéből

Hova meneküljenek Dél-Dakotában akik félnek az atomtámadástól

A megjövendölt apokalipszis sokféleképpen eljöhet hozzánk, a Vivos xPoint túlélő bunkerei pedig pont azért vannak, hogy akár a világvégét is túlélhesd bennük.

Spanyolországban készült a világ legdrágább sajtja

Penészes, szagos, markáns és augusztus vége óta csúcstartó. A spanyolországi Las Arenasban 14 300 euróért, azaz több mint 4,6 millió forintért kelt el egy két kilogrammos kéksajt.

Néhány év, és sofőr nélkül jön a taxi

Augusztus 27-én kísérleti jelleggel elindult az első önvezető technológiával felszerelt taxiszolgáltatás Tokióban,

Mire való a farmeren a kis zseb?

Sok minden nem fér bele, legtöbben csak dísznek gondolják, pedig egykor tényleg volt funkciója, még ha ez lassan feledésbe is merült.

Miért nem ártottak a földrengések a pisai ferde toronynak

Ugyanannak a laza talajnak tulajdonítható a pisai ferde torony földrengésállósága, mint amelyik a torony süllyedését és dőlését okozta.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja