.

Naponta változnak az előrejelzések az olaj áráról

A tegnapi lejtmenet után azz OPEC országok körvonalozódó megegyezése felvitte az olajárat

Nincs megállapodás, tovább csökkenhet az olajár

Korábban a befagyasztásról tárgyaltak, ma az is kétséges, hogy egyáltalán leülnek-e egy asztalhoz az olajkitermelő országok. Most úgy tűnik, nem lesz megállapodás.

Két év börtön a legsúlyosabb spanyolországi környezetszennyezésért

Két év börtönre ítélte gondatlanságból elkövetett természetkárosításért a Prestige tartályhajó kapitányát a a spanyol legfelsőbb bíróság. 13 éve a hajóból kiömlő olaj Spanyolország történetének legsúlyosabb környezeti katasztrófáját okozta.

Miért nem csökken jobban a benzin ára az alacsony olajár mellett

Sokan nem értik, hogyan lehet az, amíg az olajár 2014 nyara óta 70 százalékkal csökkent, addig a benzin átlagosan csak 20-25-al százalékkal lett olcsóbb.

Az orosz gazdasági miniszter szerint vége az olajkorszaknak

A kőkorszak sem azért ért véget, mert elfogyott a kő, a kőolaj korszakának sem ezért lesz vége mert elfogy az olaj!

Az alacsony olajár Norvégiát is megrázza

Tavaly őszi számítások szerint a még ki nem termelt olaj Norvégiában 4200 milliárd koronát ér, ebből 3750 az államé. Egy új becslés viszont azt mutatja, ennek a pénznek a kétharmada nem fog befolyni, ha ilyen alacsony marad az olajár.

A külföldi után a magyar média és megkongatta a gazdasági válság vészharangját

Nyugati gazdasági szakértők már tavaly nyár óta kongatják a világgazdaság vészharangját. Szerintük akkora válság közeledik, amely a 2008-ban bekövetkezettet is túlszárnyalja.

Mit jelez az olajár mélyrepülése

Baj van a világgazdaságban. Az olaj ára a héten 40 dollár alá esett, de az áresés ezzel nem állt meg. Jelenleg a 35 dollárt ostromolja felülről.

Újabb bizonyíték Törökország fekete olajkereskedelméről

Az Orosz Védelmi Minisztérium egy nagy tájékoztatót tartott szerdán Moszkvában az Iszlám Állam finanszírozásával kapcsolatos legújabb információkról.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol