.

Naponta változnak az előrejelzések az olaj árárólNéhány napja még az elemzők többsége úgy látta, nem tudnak megegyezni az OPEC tagországok az olajkitermelés visszafogásáról. Ennek hatására az olajár erős lejtmenetbe kezdett. A kedd esti órákban 45 dollár alá ment a hordónkéni ár.
 
http://costadelsolmagazin.com/sites/default/files/kepek/2016/11november/olaj%C3%A1r.PNG
Kedd esti árak

Az OPEC és a szervezeten kívüli olajexportáló országok képviselőinek a termelés csökkentéséről szóló szerdai bécsi ülésen, ha megegyezés még nem is, de valamilyen megoldás körvonalazódik a termelési kvóták szabályozásában.
Ennek hatásáa máris megmutatkozik a piacon


Szerda délelőtti árak

 
Előzőleg az iráni olajügyi miniszter azt mondta, hogy az OPEC a kőolaj termelésének csökkentéséről és nem befagyasztásáról tárgyal. Még a szerdán Bécsben kezdődött megbeszélés kezdete előtt is bizonytalan volt, hogy mi lesz az OPEC egyik legnagyobb termelője, Irán álláspontja a termelés csökkentése kapcsán. Korábban azt mondta, hogy nem fogja vissza a termelését. A szerdai ülés szünetében az iráni olajügyi miniszter úgy fogalmazott, hogy "Irán valószínűleg nem növeli a termelését, de előttünk van még néhány óra egyeztetés".
  
A szaúdi olajügyi miniszter pedig azt mondta, hogy ha megszületik a megállapodás, akkor csatlakozásra szólítják fel a szervezeten kívüli olajexportálókat, amelyektől összességében napi 600 ezer hordónyi termeléscsökkentést várnak.-irja a vg.hu

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol