.

Szeptemberi életkép: Playa Fuengirola

Costa del Solon a Nap szeptemberben is ragyog, a 30 fok körüli hőmérsékletben a tengerpart változatlanul ideális hely a felüdülésre. 

A fuengirolai állatkertben meghalt Asmara, a 19 éves szumátrai tigris

Fuengirola egyik híressége az állatkert. Ez egy teljesen más világ a város közepén, ahol az ott élő állatok őshonos környezetben érezhetik magukat, de itt sem élnek az idők végezetéig.

Őszi napok Fuengirolán

Elmúlt a nyár, a tengerparton lecsengett a nyári turista szezon. Milyen ősszel az élet Costa del Solon egy olyan tengerparti városban, ahol a homokos part a legfőbb vonzerő?

Sörfesztivál Fuengirolán

Minden évben festői környezet ad otthont a bajor sörfesztiválnak Fuengirolán, amit rendszeresen a város határán lévő várban rendeznek.

Középkori vásár egy középkori várban

Fuengirolán augusztus 13-17. közt rendezik a Castillo Sohail-ban a jelmezes középkori vásárt

Lángos Fuengirolán

Spanyolországban is egyre több a vállalkozó szellemű magyar. Fuengirolán is több magyar kötődésű üzlet létezik. A legújabb egy kávázó, ahol lángost is lehet rendeni.

Szent Iván éj

Szent Iván éj a nyári napforduló ünnepe. Kultúránkban június 23-ról 24-re virradó éjjel ünnepeljük, pedig a legrövidebb éjszaka június 21-én van.

Egy órája még kék volt az ég Fuengirola felett

Ma gyönyorű napsütés, kellemes meleg, és vakiítóan kék ég volt a jellemző Torremolinos, Fuengirola, Marbella felett  késő délutánig. Úgy 6 óra körül  nem egészen egy óra alatt történt a változás.

Egy cappuccino története

A városban járva, dolgaim elintézése után elfogott a vágy egy finom cappuccino után. Már régen ittam ilyet, mivel a vérnyomásom, velem ellentétben, nem szereti a kávét. Arra gondoltam ma kivételt teszek.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol