.

Modernkori remeteEgy kínai férfinak elege lett a rohanó életből, csendre és nyugalomra vágyott, ezért két évtizede úgy döntött, hogy új életet kezd távol a városoktól és az emberektől. Ming-szan Feng egy 50 méter magas sziklán vájt barlangban találta meg a boldogságot. Az ősemberként élő férfi az utóbbi húsz évet egyedül töltötte a barlangjában, amit egyébként nagyon nehéz megközelíteni. A férfi az erdőből szerzi be, amit megeszik.
Az 54 éves férfi ősemberek módjára mindent a kornyezetéből szerez be. Ruhája sincs, a Mirror riportere meztelenül talált rá belső Kínában lévő Senhszi‬ tartomány egyik erdejében. Kiderült, hogy önként választotta a remeteéletet. Öccse, szerint, aki a kornyéken egy faluban él, kalauzolta el a riportert. Elmondta, hogy testvére furcsa személyiség, aki nem nagyon szeret más emberekkel kommunikálni. Ming-szan Feng azért olykor tesz kivételt, ami az emberekkel való kommunikációt illeti. A Mirror című brit lapnak legalábbis nyilatkozott.

“Még gyerekkoromban fedeztem fel ezt a barlangot, akkor még egészen kicsi volt.  Amikor idejöttem, egy kalapáccsal kezdtem kibővíteni, és mostanra elég tágas, kényelmes lett” – mesélte a férfi a Mirror-nak.

A húsz év alatt igyekezett a maga számára kényelmessé tenni lakhelyét. A bejárathoz ajtót készített, erefelé hidegek a telek, belül pedig az erdőből szerzett fákból alakított ki ágyat, asztalt, és egyéb, számára szükséges tárgyakat. - írja az érdekes világ


Az erdőben gyűjtött galyakat ezen a veszélyes sziklafalon lehet a barlangba cipelni
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol