.

Mit rejt a tudatalattiAz elme egy titokzatos mátrix, tele rejtett programozásokkal, amelyek egyszerre meglepőek és tanulságosak is lehetnek, ha valaki elkezd kutatni a saját tudatalattijában.


 

A következő játék hihetetlen dolgokat képes feltárni bárkiről, okozhat meglepetést, sokkot és örömöt is egyben.

 
A következő játék hihetetlen dolgokat képes feltárni bárkiről, okozhat meglepetést, sokkot és örömöt is egyben.

Először is képzelj el egy sivatagot, ami sokkal nagyobb, mint ameddig a szemed ellát. Ebben a sivatagban van egy kocka.

Az első feladat az, hogy leírd ezt a kockát. Hogyan néz ki? Milyen nagy? Milyen anyagból van? Pontosan hol helyezkedik el a földtől?

Itt nincsenek jó válaszok, csupán válaszok. Állj meg egy pillanatra, mert a részletek fontosak.

Ahogy nézed a sivatagot és a kockát észreveszed, hogy van ott egy létra is. A második feladat, hogy leírd ezt a létrát. Milyen anyagból készült a létra? Milyen nagy? Hogyan helyezkedik el a kockához képest?

Most képzeld el, hogy a képben megjelenik egy ló. A harmadik feladat, hogy írd le a lovat! A legfontosabb, hogy hol van ez a ló és mit csinál? Megy a ló valahová?

Most virágokat látsz magad előtt. Az utolsó előtti feladat, hogy leírd, milyenek ezek a virágok? Hány virágot látsz? Hogyan néznek ki? Hol vannak a lóhoz, a kockához, a létrához és a homokhoz képest?

Utoljára képzelj el egy vihart a sivatagban! Írd le a vihart! Milyen típusú a vihar? Közel van vagy távol? Milyen irányba tart? Milyen hatással van a lóra, a virágokra, a kockára vagy a létrára?

Ha megfelelő módon mentél végig a feladatokon, akkor a továbbiak szórakoztatóak lesznek. Ha nem, akkor a következő rész tönkreteszi a képességedet, hogy valaha is újra játszd ezt a játékot. Ha nem akarod elrontani örökre, akkor inkább most menj vissza az elejére.

Kész vagy? Innen már nincs visszaút.

A kocka Te magad vagy

Ha a kocka nagy, akkor nagy az esélye, hogy magabiztos ember vagy aki képes arra, hogy jó vezető legyen. Ha a kocka kicsi, akkor valószínűleg egy félénk, szerény ember vagy, aki nem igazán szereti, ha egy nagy buliban észreveszik.

A kocka függőleges elhelyezekedése megmutatja, hogy mennyire vagy kiegyensúlyozott. A homok alatt pihen vagy homok borítja? Valószínűleg inkább aprólékos vagy és képes gondolkodni minden lépésed előtt. Ha a kocka a homokban áll, akkor gyakorlatias ember vagy, aki pontosan tudja, mit akar az élettől. Ha a kocka forog vagy mozog, akkor képes vagy a megszokottól eltérő gondolkodásra, és többnyire nem állsz készen arra, hogy egyetérts a szabályokkal és a sztereotípiákkal. Egy kocka, amely a levegőben lóg azt jelzi, hogy művészi személyiséged van nagy képzelőerővel.

Ha a kocka belül üres, akkor a belső világod és az életszemléleted még formálódik a megfelelő alakúra. Ha tömör, akkor teljesen kialakult a személyiséged, akit nehéz manipulálni.

A létra jelenti a barátaidat

Ahogy a létrát elképzelted, az sokat elárul a közeli rokonaidról és barátaidról, és hogy hogyan kezeled őket.

Ha a létra érinti a kockát, akkor a barátaid segítségével tudod megoldani a problémáidat, és nyitott vagy feléjük. Ha nem ér a kockához, akkor elég magabiztos vagy, és inkább a saját lábadon állsz.

Ha a létra alacsonyabb, mint a kocka, akkor egy tekintély vagy a barátaid számára; ha ugyanazon a szinten van, akkor egyenlőként kezeled a barátaidat. Ha a létra magasabb, mint a kocka, ez azt jelenti, hogy a barátaid véleményétől függesz.

Egy új létra azt jelzi, hogy a barátaid javarészt olyan emberek, akiket nemrég sikerült megismerned. Ha a létra régi, akkor a barátaid nagyrészt olyanok, akiket már jó ideje ismersz.

A létra fokait illetően, ha nincs több 3-5 foknál, akkor csak pár embert engedsz a köreidbe. Ha egy tucat foka van, akkor csak néhány, de többnyire igaz baráttal rendelkezel, míg a többiek csak ismerősök. Ha a létrának sok foka van, ez azt jelenti, hogy nyitott és nagyon békés természetű ember vagy.

A ló szimbolizálja a partneredet

A képzeletbeli lovad megjelenése sokat elárul arról, hogy milyennek szeretnéd látni a partnered.

Egy erős, barna igáslovat látsz? Akkor egy megbízható partnerre vágysz, akire támaszkodhatsz. Egy gyönyőrű és fényes Pegazust vagy egy egyszarvút képzeltél el? Ez azt jelenti, hogy a külső csillogást becsülöd, és ha valamilyen képzeletbeli teremtményre gondoltál, akkor valószínűleg olyanról álmodsz, aki soha nem lesz a tiéd, mint például egy híresség.

A lovad a kockához dörzsöli a nyakát vagy annak a sarkában majszol valamit? Te és a kedvesed valószínűleg nagyon szoros és meleg kapcsolatban vagytok.

A lovad messze van a kockától vagy távolodik tőle? Lehet, hogy nem vagy egészen biztos a partneredben, vagy úgy gondolod, hogy nem teljesen őszinte veled.

A virágok jelképezik a gyermekeidet

A virágok száma azt jelenti, hogy hány gyereket szeretnél. Egyes értelmezések szerint a virágok a művészi ambíciót szimbolizálják.

Egyesek csak egy hervadt százszorszépet képzelnek el, mások egy virágzó kertet látnak, amely beborítja magát a kockát és a sivatagot is. A virágok színe és életereje a gyerekeid egészségéről és jólétéről árulkodnak.

A virágok elhelyezkedése - különösen a kockához viszonyítva - érdekes részleteket mutat meg a gyerekeiddel fennálló kapcsolatodról.

A vihar jelenti a félelmeidet

Egy vihar jelképezi a fenyegetést és szorongást önmagaddal és a környezeteddel kapcsolatban. Ez jelzi az elméd jelenlegi állapotát, és hogy hogyan látod a kockázat valószínűségét az életedben.

Ha a vihar messze van valahol a horizonton, akkor alig vagy egyáltalán nincs baj, és ez a teljesítmény egyedül neked köszönhető. Ha közel van a kockához, de nem befolyásolja, akkor képes vagy szembeszállni a nehézségekkel, melyekkel szemben találod magad, és könnyen legyőzöd őket.

Ha magadat a vihar közepén képzelted el, és az elemek kárt tettek a kockában, a létrában és a virágokban, akkor a problémák éppen eluralkodnak rajtad. Ilyen időkben fontos emlékezni arra, hogy tekintettel a jellemedre képes vagy legyőzni mindent könnyedén.

Bármi lett is az eredmény, ne feledd könnyedén venni és játékként kezelni a tesztet!

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol