.

Mennyire káros az elektroszmogKutatások megállapították, hogy a rovarvilág drámai pusztulásának egyik oka az környezetünkben eluralkodó elektroszmog. Más kutatások azt is felfedték, nem csak a rovarok, hanem az emberek is szenvedő alanyai a modern technikában használt elektromágneses sugárzásoknak.

 
A technika fejlődése magával hozta az elektromos eszközök elterjedését. Bár minden új láthatatlan sugárzással működő rendszer bevezetésénél igyekeznek  mindenkit megnyugtatni, hogy a kobocsájtott sugárzás ártalmatlan, de a témával foglalkozó kutatások kissé mást mondanak. 
Amikor egyesével nézik ezeket az eszközöket, (WiFi, TV, telefon, szatelit jelek, magasfeszültégű távvezetékek, 3-4-5 G frekvenciák, stb.), akkor valóban elenyésző az elektroszmog terhelés. Azonban sok kicsi sokra megy, és együttesen már kimutathatók a káros hatások. 


A bennünket körülvevő elektromágneses mezők zavarják az immunrendszerünk működését, allergiás és gyulladásos reakciókat is kiválthatnak, miközben megbolygatják a szervezet önjavító mechanizmusait.

Olle Johansson egyetemi docens, a svédországi Karolinska Intézet Idegtudományi Tanszékének Kísérleti Dermatológiai Osztályának vezetője azok között van, akik megkérdőjelezték, hogy az emberiség képes-e túlélni egy ilyen támadást.
A Pathophysiology című folyóiratban közzétett 2009-es áttekintésben Johansson rámutat arra, hogy hogy az élet a Földön több mint 3,5 milliárd évvel ezelőtt kezdődött, de a geomágneses mezők és a napsugárzás nagyrészt állandó maradt. (1)
 
Az élet előrehaladtával az élő organizmusok kifejlesztették annak módjait, hogy megbirkózzanak ezekkel a hatásokkal, ideértve a pigmentált bőr kialakulását, ami véd a napsugárzástól. Az elmúlt 100 év során egyre több az elektroszmog, de ilyen rövid idő alatt az emberekben nem alakult ki hasonló védekezés.
 

"Lehetséges-e biológiánkat a megváltozott expozíciós körülményekhez igazítani kevesebb mint 100 év alatt, vagy több ezer évre van szükségünk - vagy még hosszabb időre - egy ilyen adaptációhoz? És addig milyen biztonsági előírásokat kell elfogadnunk?" - tette fel a kérdést Johansson.


Miután számos cikket áttekintett a mesterséges sugárzások immunrendszerre gyakorolt hatásairól, nyugtalanító eredményeket talált. Végül arra a következtetésre jutott, hogy nemcsak a meglévő biztonsági határértékek nem megfelelőek a közegészség védelme érdekében, hanem azt is, hogy korlátokat kell meghatározni a további nem tesztel technológiák telepítése esetében.

A mindennapi életben, többek között a munkahelyeken, az otthonokban és a rekreációs területeken jelenlévő elektromágneses mezők sejtszinten zavarják az emberi testet, gyakran alacsony vagy nagyon alacsony (nem termikus) szinten. Úgy véli, hogy az allergiák, az asztma és más érzékenységek világszerte tapasztalható gyors növekedése figyelmeztető jelzés, mivel a már mindenütt jelenlévő Elektroszmog  immunzavarhoz, krónikus allergiás válaszokhoz, gyulladásos reakciókhoz és általánosan rossz egészségi állapothoz vezethet. 

Gyakori tünet lehet a fejfájás, szédülés, fáradtság, koncentrációs problémák, kognitív problémák, alvásmegszakítások és bőrtünetek, például szúrás, viszketés és égés.

Sajnos az 5G technológia jelenlegi felgyorsult bevezetése, amely számos átviteli eszköz telepítését igényli a környéken, drámai módon megnöveli az elektroszmogot és az ahhoz kapcsolódó egészségügyi következményeket.

A bizonyítékok összessége, miszerint az elektromágneses mezők kárt okoznak, túl nagy lett ahhoz, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni. A GreenMedInfo.com oldalon több mint 1000 tanulmány között lehet böngészni. - írja az újvilágtudat


(1) - https://www.sciencedirect.com/science/article/
(2) - https://www.immunology.org/public-informati
(3) - https://www.greenmedinfo.com/blog/how-emfs
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol