.

Kristály könnyek jelentek meg egy örmény nő szemében(videó)A helyi jelentések szerint egy örmény nő szemei könnyek helyett egy kristályszerű anyagot termelnek, és a bizarr és fájdalmas állapot teljesen zavarba hozta az orvosokat.


A Shirak régióban élő 22 éves Satenik Karazian esetében két hónapja jelentek meg az első tünetek. Kezdetben azt hitte, hogy por ment a szemébe a fogorvosnál, aztán a családja azt gyanította, hogy egy üvegszilánk.
 

Jelenleg Karazian azt mondja, hogy akár napi 50 kristálydarabot is termelnek a szemei.

Állítólag számos szemész és orvos sem tudta diagnosztizálni vagy kezelni a sajátos állapotot, így a fiatal nő szinte állandó fájdalmak között él.

"Most minden napom egy pokol," - mondta Karazian. Egyes orvosok nem hajlandóak hinni Karaziannak, mások pedig szemcseppeket vagy antibiotikumokat írtak fel, amelyekkel nem tudták enyhíteni a problémát.

Örményország Egészségügyi Minisztériuma is tudomást szerzett a nő furcsa állapotáról, és a minisztérium vezető szemésze állítólag kétszer is találkozott a fiatal nővel, és a kristályokat elemzésre küldték, hogy kiderítsék, mi okozza a megjelenésüket. (1)
 
<iframe width="664" height="374" src="https://www.youtube.com/embed/Q2CkeEYMoJY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Forrás: ujvilágtudat
(1) - https://ru.armeniasputnik.am/video/20190914/
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol