.

A kósza hírek igazak, Tiencsinben nukleáris robbanás történtA nyomok nukleáris robbanásról árulkodnak

 

A kép animáció

2015. augusztus 12-én pusztító robbanás történt Tiencsin kínai kikötővárosban. A robbanás után a hivatalos szervek szűkszavú tájákoztatást adtak, miszerint egy vegyianyag tároló gyulladt ki és robbant fel. Még a kínai kormánypárti lapok is hiányolták a bővebb tájékoztatást. Már ekkor felröppentek feltételezések, hogy ez nem egy egyszerű robbanás volt, itt valami más történt.
 Mobiltelefonnal készült felvételek jól mutatták a hatalmas robbanást és a tűzgolyót.
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/4Ps17ohzNco" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Napokon belül légifotók jelentek meg, melyeken látszott a pusztítás lenyűgöző mértéke. Egy gőzölgő fekete kráter jelzi az epicentrumot, míg az apokaliptikus környező táj teljesen elszenesedett és lapos. Kiégett autók hosszú sorai és elcsavarodott tengeri konténerek látszanak a távolban minden oldalon.

A teljes leégett terület mintegy 20 ezer négyzetméter, és továbbra is több, veszélyes robbanásról számoltak be a kínai hatóságok augusztus 15-én. A lakosokat 5 kilométeres sugarú körben ki kellett telepíteni, és több mint 150 ember halt meg a robbanás következtében.
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/2zc4X9Uoebk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


A világ vezető hatalmai egymással vetélkedve fejlesztik mini atomfegyvereiket. Legutóbb az egyik jement érő bombázás során merült fel atomfegyver hasznélata.
A legfontosabb nyom, ami lehetővé tette egy atomfegyver használatának azonosítását Jemenben, az a sziporkázó pixelek jelenléte volt - fehér pontok villantak be és ki röviden a robbanásról készült mobiltelefon felvételen. A CCD képérzékelőt a fényképezőgép kamerájában olyan sugárzás érte, ami túlterhelte a pixeleket, és fehérként jelentek meg. Ezen a módon egy mobiltelefon kettős feladatot is szolgálhat, mint egy nyers, de hatékony sugárzás érzékelő.
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Q2PFeDwjakc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Veterans Today egyik írója, és mindenféle nukleáris dolog szakértője Jeff Smith oktatta a robbanóanyag szakértőket a sziporkázó pixelekről, és a mobiltelefon sugárzás érzékelőként való használatáról. "A szcintilláció a robbanás távolságától függ. Ha távolabb kerülsz a robbanástól, akkor kevesebb neutronnak vagy kitéve. A CCD kamerák észlelni fogják a szcintillációt, de csak magas szinten. Ezek nem érzékenyek a távoli sugárzási mintákra. Minden CCD kamera túl messze volt, hogy elég érzékeny legyen a szcintilláció megfelelő megjelenítéséhez.

A tiencsini felvételekkel kapcsolatban azonban a következőket mondta:
"A szcintilláció a robbanás távolságától függ. Ha távolabb kerülsz a robbanástól, akkor kevesebb neutronnak vagy kitéve. A CCD kamerák észlelni fogják a szcintillációt, de csak magas szinten. Ezek nem érzékenyek a távoli sugárzási mintákra. Minden CCD kamera túl messze volt, hogy elég érzékeny legyen a szcintilláció megfelelő megjelenítéséhez.

Tehát meg kell nézni a fehér területet a képek közepén. Ez az, ahol a fényerő olyan nagy, hogy túlterheli a CCD chipet, ezzel szaggató hatást okozva. Az a tény, hogy a tűzgolyó fehér volt azt jelzi, hogy a színhőmérséklet több mint 4000 Celsius fok volt, ami csak nukleáris robbanás esetén érhető el. A kamerák automatikusan alkalmazkodnak a túl sok fényhez, ezért egy fehér foltot kapunk a képernyőn."

Majd így folytatta:

Ahogy a jelentések és a képek nyilvánosságra kerültek, gondosan tanulmányozva őket egy nukleáris fegyver használatának bizonyítéka után kutatva, sajnos megtaláltuk azokat - az első komoly nyomra akkor bukkantunk, amikor közismertté váltak a  több ezer kiégett autóról készült képek,

Egy laikus számára talán nem egyértelműek a hasonlóságok, de egy szakértő számára igen, aki átfogóan elemezte a bizonyítékokat tartalmazó képeket. Szerencsére Jeff Smith egy ilyen szakértő, aki a következő elemzést adta:

"Egy hétköznapi ember nincs arra kiképezve, hogy mit kell nézni, ezért egész egyszerűen figyelmen kívül hagyja a nyilvánvaló jeleket. Ha azonban valaki elég robbanást látott már, akkor nagyon gyorsan képes észrevenni a nyomokat. Sajnos ezek az emberek, akik ismerik ezeket a dolgokat, rendszerint a kormánynak dolgoznak. Mint ahogy én.

A legfontosabb nyom a keletkezett hamu, és az autók hűtőinek felrobbanása. Ezek mutatják a sugárzást és a robbanás mintáját a legjobban. Minden gumi, üveg és alumínium megolvadt, de az acél nem. Ez azt mutatja, hogy a hő sugárzásból ered, és nem egy benzintűztől.  800 Celsius fok alatt olvad meg az alumínium, és kevesbb, mint 1500 Celsius fokon az acél. Minden szerves hamu 450 Celsius fok alatti.

Ez egy plazma tűzgolyó volt, több mint 4000 Celsius fokos hőmérséklettel! Csak egy nukleáris fegyver képes erre.  Egy termikus robbanást után fehér hamu marad, ami itt hiányzik


További érdekességek:

A.) A tüzelőanyag tartályok nem robbantak fel.
B.) A gumiabroncsok elhamvadtak, nem elégtek, lásd a fehér por maradványokat az autók körül.
C.) A hűtők mind elszálltak, jelezve a freon robbanást.
D.) Minden üveg elhamvadt vagy megolvadt, továbbá az üveg kifele robbant, nem befele.
E.) Minden új fehér autó extrém hatásokat mutat a nagyon magas hőmérsékletre hevüléstől. A festék súlyosan megsérült a nagyon magas oxidációs hatás következtében.
F.) A szilikon gumi abroncsok 500 Celsius fokon elhamvadnak. Az üveg 1500 Celsius fokon olvad. A benzin 250 fokon ég el. A gumiabroncsok elolvadtak, de a benzintartály nem robbant fel, ugyanúgy, mint 9-11 esetében.
G.) A sárga Volkswagen Beetle autók helyüket illetően érintetlenek maradtak, ami egy közeli épület sugárárnyékolását jelzi. Csakúgy mint 9-11-nél.
H.) Végül, és ami a legfontosabb, hogy nanorészecske méretű hamu van a földön mindenütt. A lila homály a fotókon a mérgező gázok szintjét jelzi, mint a fluor, a klór és a nátrium.

Ezekből a jelekből következtetett Jeff Smith nukleáris robbanásra.

"Az autókban keletkezett károkat neutron sugárzás okozta, és nem hagyományos robbanóanyag, vagy egy üzemanyag-levegő robbanás. A távolság a robbanási ponttól túl nagy ahhoz egy standard robbanás esetén, hogy megolvassza az üveget és a gumiabroncsokat. Az autók üzemanyag tartálya is védve volt a gyújtóforrás hőjétől."

 
Ez a "füstölgő pisztoly" bizonyíték egy nukleáris robbanásra, ami az elégett autók füstölgő roncsai között találhatók meg.

A kiégett autókról készült képek azonban még több elemzésre váró bizonyítékot is rejtenek


forrás: újvilágtudat
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol