.

Hogyan tartsd fiatalon az arcbőrödKisimulnak a ráncok, ha ezeket a pontokat masszírozod az arcodon - Elképesztő hatása van egyetlen érintésnek!


Az arcmasszázs az egyik legjobb módszer arra, hogy fiatalon tartsd a bőröd. Ez nemcsak azt jelenti, hogy ránctalanít, de a bőr friss, rugalmas és élénk is lesz tőle!

Nem mindegy azonban, hogy csinálod, mivel különböző módszere van az élénkítő és a relaxációs arcmasszázsnak is, illetve nagyon sokan abba a hibába esnek, hogy túl erősen csinálják.

Viszlát, ráncok! Helló, fiatal bőr!

Az arcbőr ramaty állapotát - fakó, szürke, ráncos bőr - nagyon sok esetben a rossz vérkeringés okozza, amin többféle módszerrel is javíthatsz. Ezek közül az egyik, hogy megemeled a napi folyadékbevitelt, a másik pedig, hogy külsőleg alkalmazható módszerekkel élénkíted a bőröd keringését - például masszírozással.

A fakó szürkeség és a ráncok leghamarabb a szem környékén jelentkeznek, ráadásul itt a legfeltűnőbb, hiszen a szem az arcod legmeghatározóbb része - ezért a szem környékénél kell kezdeni az arcmasszázst. A folyamat nem tart sokáig, és elég napi egyszer elvégezni, hogy fiatalon tartsd a bőrödet.

Az egész gyakorlat nagyon egyszerű: helyezd az ujjad a szemed külső sarkaihoz, simítsd végig a bőrt a szem alatt, és folytasd a mozdulatot a szemed körül. Ha leírtál egy kört, helyezd az ujjad a szem belső sarkához, és húzd el ismét a szemed alatt kifelé irányba, de most ne karikában fejezd be a szem körül, hanem egyszerűen simíts végig, lefelé az arcod szélén, a nyakadon folytatva, egészen a dekoltázsodig - ahogy a fenti képen látható pontok mutatják.

Mikor és hogyan csináld?

A fenti gyakorlatsort végezd naponta egyszer, két percen keresztül. Nagyon fontos, hogy ne nyomd az ujjad túl erősen az arcodhoz, mert így gyűrődhet a bőr, és csak további ráncok alakulnak ki. Mivel a szem környéke nagyon érzékeny, szinte nyomást sem kell alkalmaznod.

Rohanós reggeleken is belefér

Ha nincs túl sok időd, mert ébreszteni kell a gyerekeket, vagy egyszerűen csak sokáig nem bírsz kikelni az ágyból, egyből ébredés után csináld meg párszor a mozdulatot, amíg még fekszel. Meglátod, sokkal élénkebben fogod elhagyni az ágy melegét, a rendszeres masszírozástól pedig nemcsak élénkebb és rugalmasabb lesz a bőröd, de a ráncokat is gyönyörűen eltünteti, és segít megelőzni a bőr korai öregedését.


femina

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china