.

Elkeserítő a magyarok egészségePiál, zabál, és korán meghal a magyar


Az átlag magyar öt évvel kevesebbet él, mint egy európai polgár, aminek elsősorban az önpusztító életmód az oka, tehát az alkohol- és cigaretta fogyasztás, az egészségtelen táplálkozás. Na és persze a mozgáshiány. Ezen felül évente egy kisvárosnyi ember hal meg olyan betegségben, ami megfelelő kezeléssel gyógyítható lenne.


"Magyaros" ebéd

A rák, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedés, az elhízás, a cukorbetegség továbbra is vezető halálok, illetve a túlhajszoltság, önkizsákmányolás következtében is egyre több a mentálisan beteg ember Magyarországon.

A legfrissebb OECD jelentés szerint a tagországokban fejenként 9 liter alkoholt isznak – Magyarországon 11 litert – ami a számítások szerint 100 üveg bornak felel meg. Az emberek 4 százaléka alkoholfüggő, a társadalom fele túlsúlyos, a gyerekek egyharmada szintén elhízott. Újdonságnak számít, hogy százezerből átlag 40 ember légszennyezés miatt hal meg, nálunk ez a szám is magasabb, itt 80 emberrel végez a rossz levegő.

A magyarok egészségügyi állapota a legrosszabbak közé tartozik a lettek és a szlovákok mellett. A dohányzás és az alkoholfogyasztás mértéke különösen jelentős.- írja a hírklikk

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol