.

Az életfelfogás a fontos nem a korMikor valaki hosszú élete alatt nem a bajokra, hanem a jó dolgokra koncentrál, ráadásul egészségesen étkezik, azt szervezete  egészséggel, vitalitással hálálja meg és hihetetlen teljesítményekre sarkalja


Igy volt ez Angela Vorobyevanál is aki 86 éves korában rájött, életéből eddig kimaradt a Kilimanjaro megmászása. Dehát ami késik nem múlik, így megfelelő kísérettel nekivágott a hegynek.
 

Az út nem volt könnyű. "Az első napon erdőben mentünk, a második napon a fülem csengeni kezdett, ami a harmadik napra szinte elviselhetetlenné vált. Ha beszéltem, fájt a fülem, ezért egész héten csak suttogtam. Volt, hogy reggel szép időre, napsütésre ébredtünk, aztán jöttek a felhők esni kezdett, mindenem átázott. Száraz ruha meg sehol. Teát ittam, mézet ettem, hogy legyen energiám." - számolt be útjáról
"Sokan kérdezték miért nem fordultam vissza. Úgy éreztem, ha valamit elkezdek, akkor azt be is kell fejeznem. Nem gondoltam, hogy bármi bajom eshet, azt is csak utólag tudtam meg, hogy ezzel a mászással én voltam a legidősebb ember, aki feljutott a csúcsra."
 
 
"Második osztályos koromban olvastam egy könyvet Magellán utazásáról. Annyira lenyügözött, hogy elhetároztam én is utazó akarok lenni."

Álmát sikerült valóra váltania, azóta sok helyen megfordult a világban - írja az rt.com
Tunézia 2006
  Jóreménység fok 2008                                                                     Ausztrália 2010
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol