.

A volt kanadai védelmi niniszter ufókkal kapcsolatos nyilatkozataA volt védelmi miniszter beismerte a földönkívüliek létezését

A 89 éves Hellyer szerint nemcsak az biztos, hogy léteznek földönkívüliek, de legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Hellyer elmondta: legalább négy különféle fajba sorolhatók a földönkívüliek, akik más-más csillagrendszerekből érkeztek és elképzelhető, hogy az emberiséggel kapcsolatos terveik is eltérnek. A cikk emlékeztet: 2012-ben megduplázódott a Kanadában látott ufók száma.

Az eredeti angol nyelvű felvétel

Hellyer kitért a további problémákra is: szerinte a második legnagyobb fenyegetés jelenleg a globális felmelegedés, melyet azért nem tudunk megoldani, mert ehelyett az oljaért háborúzunk és végtelenül bugyuta a bank- és pénzügyi rendszerünk.

Hellyer egyébként korábban Stephen Hawking földönkívüliekkel kapcsolatos kijelentéseire reagálva elmondta: nem feltétlenül kártékonyak, mint ahogy azt a tudós feltételezte. (Hawking szerint elképzelhető, hogy van élet a Földön kívül, de valószínűleg inkább mikroba-méretű formában.)
Hawkingról elmondta: „Veszélyes ez a beszédmód, nem hittem volna, hogy egy ilyen elismert tudós ilyen ijesztően nyilatkozhat. Szomorú, ahogy ez a nagyhírű szakember félreinformálja az embereket erről a végtelenül fontos kérdésről.″
Hellyer szerint évezredek óta látogatnak a Földre földönkívüliek, nekik köszönhetjük a mikrochipeket és az üvegszálat, melyek az ő lezuhant járműveikből kerültek az emberekhez.
Az amerikai légierő alezredese ia közelmultban szintén elismerte, hogy maga is a saját szemével láttta a tenger felszíne alatt tevékenykedő földönkívülieket (miközben a tengerfelszín alatt szerelték az ufóikat), de a munkájából kifolyólag erről nem beszélhetett. Ezért hallgatott évtizedekig.
Forrás: Index.hu

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol