.

Ufo előzte az F18-asokat egy amerikai légiparádénEgy csa­pat F-18-as gép lé­gi­be­mu­ta­tót tar­tott egy te­xasi re­pü­lő­na­pon, ami­kor egy azo­no­sí­tat­lan re­pülő ob­jek­tum szá­gul­dott el a közelükben.

 


A texasi Fort Worth-ban nemrégiben repülőnapot tartottak. Éppen egy kötelék F-18-as parádézott az égen, amikor egy hatalmas sebességgel száguldó ufó bukkant fel nem messze a gépektől. Olyan elképesztő gyorsasággal húzott el, hogy pillanatok alatt lehagyta a csúcstechnikával felszerelt amerikai vadászgépeket.
 


<iframe width="620" height="379" src="https://www.youtube.com/embed/3JlfNPKKa7w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
A felvétel elemzésénél jól látható, hogy az összes vadászgépnek elkezdtek villogni a fényei, miután az ismeretlen objetum a közelükbe ért. Az ismeretlen repülő tárgy alighanem összezavarta a műszereiket.
Hasonló zavaró hatásról már számos ufóészlelés során beszámoltak. A műszerek megbolondulnak, vagy teljesen leállnak. Ez egy repülőgép esetében akár végzetes is lehet.

Ripost

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol