.

Tíz éve készült ez a sajtburgerA legendás, sosem romló sajtburger


Legendák terjednek a McDonald's éttermek hamburger kinálatának tartósságáról. A legendák alapjának egyik bizonyítéka ez a kiállítási tárggyá avanzsált tíz éves sajtburger.

Amikor 2009-ben bezárt Izland utolsó McDonald's étterme, Hjörtur Smárason megvette onnan az utolsó sajtburgert és sült krumplit – majd ezeket kiállította egy vitrinbe, - írja az Iceland Review

„Azt hallottam, hogy a McDonald's soha nem bomlik le, szóval csak meg akartam nézni, hogy ez igaz-e vagy sem” – mondta Hjörtur az AFP-nek. Október 31-én volt a vásárlás tizedik évfordulója, és úgy tűnik, mintha csak egy hete vette volna meg a menüt:

Fotó: Angelika Osiewalska / AFP

A burger és a krumpli „bomlását” egy élő streamen is követheti az, akinek erre van gusztusa – a weboldalt naponta 400 ezren látogatják, és rengetegen csak azért mennek el világszerte a vitrint őrző hostelba, hogy láthassák a tíz éve kitartó rohadást.

Még mindig egészen jól néz ki egyébként. Persze vicces ez, de azért elgondolkodtat arról, hogy mit is eszel. Nyoma sincs a penésznek, mindössze a papírcsomagoláson fogott ki az idő

– mondta a hostel tulajdonosa, aki elmesélte, hogy még a reykjavíki Nemzeti Múzeumot is megjárta a burger, mire eljutott mostani nyughelyére. 

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol