.

Szünetel a forgatás, jobb befejezést írnakSzüneteltetik a Mission: Impossible 5 forgatását

A film világában szokatlan dolog történt: félbehagyták a Mission: Impossible 5 forgatását, mert elégedetlenek a film végével, és most sok okos ember töri a fejét azon, hogyan kéne hatásosan lezárni a sztorit - írja a nol.

Londonban forgatják Tom Cruise új filmjét, a Mission: Impossible 5-öt, illetve nem forgatják. A munka ugyanis vagy egy hétre leállt, ami hatalmas, előre nem tervezett pluszköltséget jelent a Paramount stúdiónak. Az ok: nem elégedett a stúdió a film befejezésével. Bár udvariasan azt kommunikálták, hogy a jó helyett tökéleteset szeretnének, az ilyesmi nem szokás a nagy költségvetésű filmek világában, hiszen a helyszínek foglalása, a stáb munkája gondosan kidolgozott, igen szűk menetrend alapján halad.

Egy belső forrás azt nyilatkozta, hogy a rendező, Christopher McQuarrie és egy meg nem nevezett író barátja - akit nem is tüntetnek fel majd a stábban és fizetés sem kap majd - némi időt kért, hogy egy új lezárással jöhessenek elő. A jelek szerint a stúdiónál nem izgulnak komolyan, hiszen nemrég hozták előre a bemutató dátumát karácsonyról július 31.-re, és addig még vagy öt hónap van.

A Paramount már egyszer megjárta egy újragondolt lezárással, a Brad Pitt főszereplésével készült, Marc Forster rendezte World War Z végét iszonyú pénzért újraforgatták és a szemétdombra került szinte az egész Magyarországon forgatott anyag - feltehetőleg ezt akarják elkerülni azzal, hogy egy kis szünetet tartanak és mentik a menthetőt.

A Mission: Impossible széria előző része, a 2011-es Fantom protokoll mindenesetre jól teljesített, és a széria legjobb eredményét hozta 650 millió dollárral világszerte.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/11/02/1414963217640_wps_86_Picture_Shows_Tom_Cruise_.jpg
Jelenet a filmből
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol