.

Pedro Sanchez miniszterelnök szerint: Elértük a járvány csúcspontjátA március 26-i, több mint 8200-as napi új esetszám után voltak még magas értékek, de ezt már nem haladták meg Spanyolországban. A következtetés mostanra egyértelműnek tűnik, és ezt már az ország miniszterelnöke, Pedro Sanchez is kijelentette: Spanyolországban elérte a csúcspontot a járvány, írja a CNN.

Ennek köszönhetően Spanyolországban hamarosan megkezdhetik a kijárási korlátozások fokozatos feloldását, ám a miniszterelnök egyelőre azt kérte a parlamenttől, hogy április 26-ig hosszabbítsák meg a rendkívüli állapotot az országban.

Elértük a járvány csúcspontját, most már megkezdődhet a korlátozások fokozatos felszámolása 

– mondta Sanchez csütörtökön a spanyol törvényhozás csaknem teljesen üres épületében, Madridban. Ugyanakkor figyelmeztetett rá, hogy a normál kerékvágásba csak fokozatosan térhetnek vissza, igazodva az egészségügyi krízis aktuális állapotához.

Az emelkedő nehéz volt, és nehéz lesz a mérséklődés is. A bolygó közegészségügyi ellátását az 1918-as spanyolnátha óta nem fenyegette ennyire semmi, mint most a koronavírus

– mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy nagyon óvatosnak kell lenniük, mert ha túl hirtelen cselekszenek, akkor félő, hogy a terjedés ismét felgyorsul. Egyúttal felszólította az európai miniszterelnököket az összefogásra: mint mondta, egységesen kell reagálniuk a krízisre, különben az Európai Unió veszélyben lesz.


Forrás: Index
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china