.

Pánik egy téves teszt miattNem is volt fertőzött koronavírussal az a 30 éves férfi, akit eddig Ausztráliában a járvány legfiatalabb halottjának tartottak - adták hírül hétfőn az ausztrál hatóságok.
 


Nathan Turner május 26-án, a múlt kedden hunyt el.


Mint kiderült, hibás teszteredmény okozta a tévedést, ami nem kis nyugtalanságot váltott ki Blackwaterben, a férfi lakóhelyén, egy kis bányásztelepülésen.  Narhan Turnert otthonában találták holtan a múlt héten, és a halottkémi vizsgálatakor elvégezték a koronavírustesztet, ami pozitívnak bizonyult.

A helyi médiában a koronavírus legfiatalabb áldozataként tálalt hír hallatán felbolydult a közösség és a lakosok nem érezték biztonságban magukat. A haláleset kapcsán a járvány terjedésének ismeretlen módja is szóba került, mivel a férfi február óta nem hagyta el az 5000 lakosú települést, ahol eddig koronavírusos eset nem fordult elő
A médiában megkezdődött az intenzív tájékoztatás, mit kell tenniük a lakosoknak a fertőzés elkerülése érdekében. Néhány nap alatt sikerült sokszorosára emelni a vírustól való félelmet.
Turner halála súlyos egészségügyi veszélyhelyzetet idézett elő Queensland központjában
 


A hír a az utakon is felbolydulást okozott


A pozitív eredményt a helyi egészségügyi vezetők igencsak furcsállták, mivel a férfi február óta nem hagyta el a települést. A hatóságok nem vették félvállról a dolgot, és azonnal odaküldtek egy klinikai gyorsegységet. Elkezdték a fertőzés forrásának keresését., de nem találtak egyetlen koronavírus-fertőzöttet sem.
A kedélyek csak akkor nyugodtak meg, miután bebizonyosodott, hogy Nathan Turner szervezetében nem volt koronavírus.
 


A helyi egészségügyi központ.
 

Hogy a férfi halálát mi okozta, nem tudni, de azt igen hogy egy téves teszt is pánikhullámot tud kelteni a hónapok óta vírus félelemben tartott emberekben.

Forrás: henewdaily.com
 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china