.

Mr. Bean Minijével újra Londonban furikázott25 éve indult a Mr. Bean sorozat


Amint az a Turner Broadcasting System sajtóközleményében olvasható, a brit vígjáték ikonikus alakja Mr. Bean (Rowan Atkinson) rendhagyó módon és rendkívül stílusosan ünnepelte a sorozat 25 éves évfordulóját, illetve a Boomerang csatorna vadonatúj, azonos című sorozatának szeptember 14-i premierjét.

A Buckingham-palotához vezető The Mall-on gördült végig jól ismert citromzöld autója tetején, innen integetett a megkövült turistáknak felmosófából fabrikált jogarával. A világ egyik legnépszerűbb nevettetője nemcsak a turistákat sokkolta szokatlan ünnepi szertartásával, illetve bénította meg a forgalmat rövid időre, de a Buckingham palota lakói is nagyot nézhettek, amikor megérkezett, hogy átvegye – szintén a hecc kedvéért - előzetesen odaszállított regimentnyi ajándékát és a tortáját. Persze nem is Rowan Atkinsonról beszélnénk, ha nem nézte volna el születésnapja dátumát egy héttel.

Mr. Bean sorozattal azonos című rajzfilm 2002-ben indult világhódító útjára. Az immár nagy felbontásban készült új évad második szériája szeptember 14-től látható a Boomerangon! A brit komédia klasszikus szimbóluma 63 millió Facebook–rajongóval és 1,5 milliárd YouTube-megtekintéssel, valamint 35 millió Mr. Bean DVD-eladással büszkélkedhet.

 

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/tp6EcFgbiu8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

nol.hu

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol