.

Mi a fenne hullik az égből?
A kaliforniai Shasta megye prefektusa nyílvános meghallgatást tartott a Chemtrail jelenséggel összefüggésbe hozott környezetszennyezéssel kapcsolatban.

 

A meghallgatásra azok az orvosok, vadbiológusok, pilóták, ügyvédek mentek el és saját tapasztalataikból, vizsgálataikból számoltak be azokról a környezeti károsodásokról amelyek egyre erőteljesebben fejtik ki hatásukat. A felszólalók között többen voltak, akik munkájukkal összefüggésben tapasztalták a negatív változásokat. A szakembereknek leginkább a természet egyre növekvő alumínium szennyezettsége tűnt fel.

A chemtrail az időjárás befolyásolására a geoengineering program keretében repülőgépekről a levegőbe permetezett anyag, aminek fő összetevői: alumínium, stroncium, bárium.
Ezt a tevékenységet sokan megkérdőjelezik, de a környezeti károsodások és az alumínium szennyezettség növekedésére egyenlőre nincs más magyarázat.


A környezeti károsodásról beszámoló felszólalások nagyon rövid ismertetése:

dr.Frank Livolsi orvos és pilóta: A természetben alumínium csak kötött formában fordul elő, viszont újabban egyre nagyobb mennyiségben találni tiszta alumíniumot a levegőben, a földben és a növényzetben.

Mark Mc Candlish ipari technikus: felnézünk az égre fehér fátylat látunk, ami nem felhő, hanem nano méretű alumínium, stroncium, bárium és mangán keveréke.

Fancis Mangles biológus:   Az eső literenként 2013-ban 13100 mikrogram aluminiumot tartalmazott, pedig ennek az értéknen nullának kéne lennie. A 2000-es években már 100 volt,  2010 után 1000, most meg 13100 mikrogram!  Ez piszkosul sok!  A közeli Shasta hegyen a hótakaróban 61000 mikrogram volt egy literben. Ez négyszer annyi, mint a környező talaj alumínium tartalma. Kérdezi: honnan jön ez az anyag, ha nem a talajból?

Alan Buckman vadbiológus: olyan is előfordul, hogy a repülógépek üzemanyagába alumíniuot kevernek, ez jelentősen megnöveli a teljesítményt, de az alumínium részecskék a levegőben maradnak, amik később lehullanak a földre.
A környezet alumínium szennyezettsége egyre nagyobb mértéketben tapasztalható. Tönkreteszi az ökoszisztémát, a táplálkozási láncot.
Az általam vizsgált területeken 20%-al csökkent a vizi rovarok száma. Kétszáz pisztrángot vizsgáltunk meg, mindegyiknek üres volt a gyomra. Egyik sem jutott megfelelő táplálékhoz.

Dr Stiven Davis: Az első számú beazonosított szennyeződés az alumínium. Ezt a nano méretű fém részecskét belélegezzük, ami eljut a tüdőnkebe, orlyukainkon keresztűl pedig a homloklebenybe, ahonnan az továbbjut az agyba.Az alumínium az első számú szabadgyök képző az agyban.
A 70-es években 100 ezer gyerek közül egy volt figyelemhiányos (ADD, ADHD) szindrómában szenvedő. Ma már 48-ból egy.  Ez összefügg az alumínium szenyezettséggel. Protokollt dolgoztunk ki méregtelenítésükre, és az agyműködés a méregtelenítés után minden esetben helyreállt.

Dr. Hamid Rabiee neorologus: 17 éve praktizálok, és az utóbbi öt évben tapasztaltam az Allzheimer ás Parkinzon kóros esetek ugrásszerű növekedését. számuk megnégyszereződött a korábbi évekhez képest, ami a vizsgálatok szerint alumínium szennyezettségre vezethető vissza.

A meghallgatás osszegzése:  Chemtrail által okozott környezeti problámákat nem lehet a szőnyeg alá söpörni, és ezekről a tényekről tájékoztatni kell a kőpviselőket, politikusokat, akiknek a jegyzőkönyvvel együtt elküldik a tanúvallomások videójával.


A 15 percre zsugorított videó

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/RpJJHz2e4u8?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Forrás: sevaster1

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol