.

Különleges bordély nyílt BarcelonábanEurópban elsőként Barcelonában nyílt olyan bordély, ahol prostituláltak helyett élethű gumibabák szolgálják az igényeketA szilikon hölgyek szolgáltatásait a Lumidolls bordélyház óránként 80 euróért kínálja. A babákat a bejárat mellett helyezték el, hogy a betérő férfiak kiválaszthassák izlésüknek legjobban megfelelőt.
 

A hölgykoszorú három tagja

A "találkozőkra" négy babát készítenek fel, akiknek három bemeneti nyílásuk van és akiknek rugalmas teste bármely helyzetbe hajlítható. A kiválasztott gumihölggyel az ügyfelek elvonulnak egy szobába, ahol gyertyafény, kellemes zene, és TV képernyőn látható vágynövelő filmek biztosítják a sikert.

A bordélyház létrehozói honlapjukon dicsérik a babák előnyeit. "Itt rengeteg tapasztalatott lehet szerezni, és ezekkel a babákkal jobb a szex, mint az igazi emberekkel" - hirdetik.

A babákat minden együttlét után "fertőtleníteni" kell de annak a tisztító embernek a véleménye nem ismert, aki ezt a munkát végzi.

Szex baba bordélyok már bizonyítottak Japánban és Kínában, ahol meglehetős népszerűségre tettek szert, de hogy ez Spanyolországban is így lesz vagy sem  még nem tudni, ez a jövő zenéje.
.

Forrás:  rtnews

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol