.

Krumpli tükörtojással 30 éven keresztülSemmi mást nem volt hajlandó fogyasztani egy most 37 éves brit nő három évtizeden keresztül, csak tükörtojást sültkrumplival. Végül egy terapeuta segítségével már zöldségeket is eszik.

30 éven át csakis sültkrumplit evett tükörtojással a most 37 éves Katey Loughran. A brit nő hétéves kora óta szenved ettől a furcsa étkezési zavartól: ahogy arra kérték, hogy mást is egyen, pánikba esett és hányingere is lett.
Mielőtt beült volna egy étterembe, mindig felhívta őket, hogy tudnak e adni tojást és krumplit. Mikor odaértek, kényelmetlenül érezte magát mivel nem akart mást enni, és a pincérek is azt hitték, hogy ezt a gyerekeknek kéri.

A saját esküvői vacsorájánál a vendégek három fogást kaptak és furcsán néztek az ő esküvői tányérjába, ahol ott illatozott a krumpli tükörtojással. Mindennapjait is ez a kényszerétrend határozta meg.

Ez az egyoldalú táplálkozás már-már egészségét veszélyeztette. A helyzettől férje is szenvedett, aki kétségbeesve próbálta meg rávenni a kétgyermekes brit anyát, hogy más ételeket is megpróbáljon.

A nő állapotán végül egy hipnózissal foglalkozó terapeuta segített, így Katey ma már különböző zöldségeket is szívesen fogyaszt.

 

forrás: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-who-lived-egg-chips-6580566

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol