.

Kékvérüek a világban
Ha visszatekintünk a történelembe az arisztokrácia felső rétegét, az ősi nemesi családokat nevezték kékvérűeknek. Ők voltak a társadalmi ranglétra legfelső fokán.


A ma is élő főnemesi családok származásukat évszázadokra (vagy sokkal régebbre) tudják visszavezetni, és hitük szerint őseik a földre látogató hüllő istenek leszármazottai.

A "kékvérűek" magukat különleges, uralkodásra hivatott fajnak tartják és arra törekednek, hogy genetikájuk tiszta maradjon, ezért egymás között házasodnak. Ez létkérdés számukra! Csak a kiválasztott vérvonalú családokból választott társat, és csak az ebből származó utódot fogadják el maguk közül valónak. 

Grüll Antal

Ez a szó nem véletlenül alakult ki. Teljesen hétköznapi, biológiai alapon került meghatározásra. Ha egy hétköznapi ember vére oxidálódik, az sötétbarna, rozsdavörös színű lesz, mert vas alapú. Vannak viszont olyan emberek — a „kékvérűek” —, akiknek vére az oxidáció következtében kékes-zöldes színűvé válik. A vér, ami élteti őket, réz alapú. Tehát van egy tény, ami nem került be az oktatandó anyagok közé, de az évezredek megfigyelései során bekerült a köztudatba.

Ha valaki veszi a fáradságot és utánanéz a kékvérű kifejezés eredetének, hatalmas parasztvakítást talál. A köztuatba azzal történettel emelték be a fogalom eredetét, hogy Spanyolországban a mórok kiüzésének évszázados harcai alatt jól látható volt volt a világosabb bőrű keresztény harcosok testén az erek kékes árnyalata. Arra azonban nem derült fény, hogy ezek a marcona harcosok hogyan váltak társadalom legfelső fokán álló kékvérű arisztokrácia őseivé. Ezt a jól hangzó eredet történetet sokan benyelték, még a Wikipediában is ez szerepel.
 

Azonban a vérükön kívül más is megkülönbözteti őket. Az ősi isteni származás tudata alapján úgy gondolják a többi ember azért létezik, hogy őket szolgálja. 
Még egy fontos jellemzője van a "kékvérű" embereknek. A teljes szociális érzéketlenség.
Nem érdekelte, és jelenleg sem érdekli őket az emberi szenvedés, a "sárvérű" tömegek nyomora, csupán a hatalom, a saját jólétük és ennek minden áron való biztosítása.

Jelenleg 13 olyan  tiszta "kékvérű" családról tudunk, akik a háttérből gyakorolják nézeteik megvalósítását. Több ilyen család létezik napjainkban is, de közülük tizenhárom a legbefolyásosabb, akik mérhetetlen vagyon felett rendelkeznek. Különböző praktikák által (gazdasági előnyök, zsarolás, fenyegetés, stb.) elkötelezett emberek hálózatával fonják be a világot. Szinte minden országban a csúcson lévő politikusokat, gazdasági tanácsadókat befolyásuk alá tudják vonni még akkor is, ha azok korábban másként gondolkodtak.

"Mikor egy országban választásokat tartanak, és a nép szavaz vezetőiről, az nem dönt el semmit." - állítja Grüll Antal Atlan című könyvében.


Tessák választani

Ezek a válaszások olyanok, mintha Swarc Tódornak két áruháza lenne és azok egymással versenyeznének a vevőkért. A vevőknek, meg az áruházak alkalmazottainak persze fogalmuk sincs róla, hogy a két különböző reklám szlogennel megjelenő áruház igazgatója ugyan annak a  tulajdonosnak engedelmeskedik.  Aztán a vevők négy évenként választhatnak, melyik áruházban fognak a következő négy évben vásárolni.
A választások után eltellik néhány év mire az emberek észreveszik, cseberből vederbe estek. Lehet, hogy a választott áruház több a kedvezményt ad a sokgyermekkes vásárlóknak, de ezt a kedvezményt bőségesen ellensúlyozza a többi termék árában.  Vannak akik ezt nem veszik észre, mert elámítja őket a dübörgő üzletmenet kedvezményeit hírdető igazgatói propaganda.
Tódorunknak teljesen mindegy, hogy az igazgató hazudós, vagy csak nagy dumás, számára az a fontos, hogy befektetésének kamatait határidőben megkapja.


Grüll Antal úgy látja, hogy a háttérben álló igazi főnökök akik meghatározzák a világ nagy részének üzletpolitikáját, az illuminátusokba tömörült kékvérű családok. Ők a világ valódi irányítói. Saját hasznukra keverik a kártyákat és bizony cinkelt lapokkal is szívesen játszanak. Hálózatot alakítottak ki minden országban, ahol csupán egy két beavatott látja kik a valódi irányítók. Az alsóbb szinten lévők, az "alkalmazottak" meg eszik a számukra kreált ideológiai maszlagot és lelkesen csápolnak kedvenc vezetőiknek, miközben a gazdaság meg a finanszírozók által kijelölt kényszerpályán működik.
Lassankét arra is fény derül, hogy a valódi irányítók súgják az elveket a nemzetközi gazdasági szabályok megalkotásához. Minden tömegbutítás ellenére már sokan vannak akik rájöttek, az igazi hatalom nem az ország megválasztott vezetőinek, hanem az ország finanszírozóinak kezben van.   A nemzetgazdaságok uniformalizásának végcélja: apránként átvenni az irányítást az országok gazdasága felett.

A világ irányítása Grüll Antal szerint


A piramis tetején áll a PINDAR, az illumináti feje, aki jelenleg a Rothschild család vezetője. A következő réteg azt a 13 illumináti családot mutatja, akiknek legnagyobb a befolyásuk a világgazdaságra.

1. Rothschild (Bauer-Bower) 8. Plantagenet
2. Bruce 9. Rockefeller
3. Cavendish (Kennedy) 10. Romanov
4. De Medici 11. Sinclair (St. Clair)
5. Hannover 12. Warburg (del Banco)
6. Habsburg 13. Krupp
7. Windsor (Saxe-Coburg and Gotha)  

A következő réteg a  a „300-as Bizottság”. Ők egyeztetik a megvalósítandó célokhoz vezető utat.
Néhány ismert név, az ide tartotók közül: Agnelli, Bell, Bush, Campbell, Ford, Heinz, Morgan, Taft, Dupond, Oppenheimer, Russel és még sokan mások. Közéjük tartozik Soros György is, akit már mi is jobban ismerünk

Illuminati — magyarul kiejtve lumináti. Mit is jelent a szó valójában? Latin szóból eredő kifejezés, ami azt jelenti: fényeskedők, — a megvilágítottak, de úgy is hívhatjuk őket, hogy kékvérűek. Ezt a kifejezést mindenki ismeri, hiszen ezt használták és használják a mai időkig is az uralkodó, nemesi osztály tagjainak jelzőjeként.

Meghatározás Grüll Antal, Az emberiség eredete című könyvéből

 

Néhány jellemző módszer az illumináti működéséből.

  • Országok eladósítása, ahol a vezetők pillanatnyi előnyökért kötik gúzsba országuk gazdasági potenciálját. Aztán ha beszálltak az adósságspirálba, reménytelen a kiszállás. A lejáró hitelek kifizetésére újabb hitelek felvétele szükséges, és az ország GDP-jének jelentős része kamatok formájában a finanszírozó bankok háttérben álló csoportosulásokhoz kerül.

  • Mikor egy országban kellőképen elégedetlenné válnak az átlagemberek, akkor könnyű ellentéteket szítani közöttük. Meg kell nevezni egy csoportot, egy pártot, egy vallási ideológiát, mint rossz sorsuk okát. Ilyenkor  a kellőképpen fanatizáltak a "jöbb jövő" vagy a beléjük súlykolt ideológia érdekében hajlandóak akár az életüket is feláldozni. Ekkor már csak egy szikra kell és elindul a lavina. Máris meg van az ok egy felkeléshez, egy háborúhoz. A kalandos életű hadvezér, Montecuccoli több száz évvel ezelőtt megmondta mi kell a háborúhoz: pénz, pénz és pénz. És a mai világban honnan lehet pénzt szerezni? Az illuminátusok által irányított nemzetközi bankszövetségektől.

  • Azért kell egy kis agymosás is, hogy az emberek véleménye a kívánt irányba formálódjon. Erre van a média. A világ mérvadó újságjainak és televizióinak hátterében ugyan azokat a tulajdonosokat, ugyanazokat az érdekcsoportokat fedezhetjük fel, mint a bankoknál. Manapság az a csoda, ha a mádiában a fő irányvonaltól eltérő szemléletű hírt kapunk. Igaz, ilyenkor "közös megegyezéssel" (vagy másként), hamar megválnak a figyelmetlen hírszerkesztőtől.
Szerencse, hogy ezt csak Grüll Antal látja így, hiszen mindez Magyarországgal és Magyarországon nem fordulhat elő.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol