.

Japán bérgyilkosok és a pénzvilág 

Benjamin Fulford oknyomozó újságíró írása


Az ok, amiért számos profi gyilkost ismerek első kézből az, hogy hosszú ideig dolgoztam, mint pénzügyi újságíró. Nem kell hosszú időt riporterkedéssel eltölteni ezen a területen, mielőtt valaki megértené, hogy a pénzügyek szorosan összefonódnak a magas szintű szervezett bűnözéssel. Ennek eredményeként, annak érdekében, hogy az olvasót igazsággal lássuk el, szükségessé válik, hogy kapcsolatokat tartsunk fenn szervezett bűnözői csoportok belső forrásaival. Általános szabály, hogy a gengszterek nem beszélnek riporterekkel, így eltartott egy ideig, hogy biztosítsam őket, csak egy krónikás vagyok és nem rendőr, és hogy nem írok semmit, ami személyesen gyanúba keverheti a forrásaimat.
Ennek kapcsán sok alvilági történetet hallottam elsősorban Japánból. Ezen a héten elmondok néhány részletet abból, amit valódi profi gyilkosoktól hallottam.

Az egyik belépő szintű professzionális gyilkossági forma az úgynevezett eufemisztikus gyilkosság, mint az "elküldeni valakit dolgozni egy halászhajóra". Ez azt jelenti, hogy az a személy, aki súlyosan eladósodott, annak az uzsorások azt mondják, hogy el kell mennie egy halászhajóra dolgozni, és a bérét az adósság fejében elveszik tőle. Amit az áldozatnak nem mondanak el, hogy a halászati cég biztosítást köt a nevére, és majd "egy hullám lesöpri a hajóról az óceánba" a halászati útvonal egy bizonyos pontján.
Az egyik felső bandatag akivel találkoztam azt állította, hogy személyesen több mint 100 riválisát ölte meg, főleg ifjúkorában, amikor az aranyháromszögben dolgozott, hogy heroinnal lássák el a CIA-t. Legtöbb áldozata egy felszínhez közeli sírban végezte. Egy másik azt állította, hogy 18 riválisát ölte meg, főleg Japánban, és ő is azt mondta, hogy sekély vidéki sírokat használt a holttestek eltüntetésére. Ezekben a test pár év alatt teljesen lebomlik és nem hagy semmilyen nyomot.
http://szentkoronaradio.com/files/images/virsli_keszites_szeged3.jpgAzonban több egzotikus módszer is létezik a testek megsemmisítésére, többek közt amikor fasírttá darálják, és eladják őket élelmiszernek, vagy húslevest főznek belőlük. Amikor megfőttek, az egyetlen dolog, ami megmarad belőlük, az a fogtömés, ezeket külön megolvasztják. Az egyik banda szívesebben használ savval teli kádat.
Japán egyik első számú gyilkosa, aki közvetlenül a világ egyik legnagyobb bankja elnökének dolgozik azt mondta, hogy ő leszeli az emberek ujjait az izületnél, mindezt a főnöke nevében, amíg meg nem kapja az információt, amire szüksége van. A testeket aztán becsomagolják ólomba, majd kidobják őket az óceánon. Ezt teszi a megélhetésért.

Ezen emberek fölött található azoknak a "szakembereknek" a birodalma, akik politikusok és más magas rangú személyek meggyilkolására specializálódtak. Kedvenc módszerük a ricinus használata, amely agyvérzést idéz elő, vagy a ricinusolaj kivonata, ami szívrohamot okoz. A ricinus kiváltotta agyvérzés módszert használták több háború utáni miniszterelnök, többek közt Keizo Obuchi, (balra) Masayoshi Ohira és Kakuei Tanaka meggyilkolásához. Ryutaro Hashimoto miniszterelnököt a végbélnyílásába helyezett méreg segítségével ölték meg. Személyesen hívtam fel a választókerületi irodáját, ahol elismerték, hogy egy "ismeretlen bélbetegségben" halt meg.
A legrosszabb, Japán Miniszterelnököt érintő gyilkosság azonban egyértelműen Noboru Takeshita miniszterelnökkel történt. Két független forrás szerint a japán királyi család egyik tagja és egy másik magas rangú közbiztonsági rendőri tisztviselő Takeshitát orgyilkosokkal vitette Alaszkába, akik az amerikai vállalati kormánynak dolgoztak.
littleOtt őt egy helikopterrel kergették meztelenül a hóban mielőtt halálra verték, és összezúzták a heréit, a források ebben megegyeznek. A gyilkosságról készült felvételt bemutatták magas szintű hatalmi brókereknek, mintegy figyelmeztetésként, hogy mi fog történni, ha ugyanúgy próbálkoznak. Takeshita (jobbra) nagy bűne, mint ahogy Hashimotoé is az volt, hogy nyilvánosan megvitatták néhány amerikai államkötvény állomány eladásának lehetőségét. A hivatalos történet az, hogy Takeshita "kórházban halt meg".

Egy másik kedvelt módja kiemelkedő emberek meggyilkolásának, hogy úgy ölik meg őket, ファイル:Aozora Bank Head Office.JPGhogy az öngyilkosságnak látsszon. Amikor a Forbesnál dolgoztam, megörökítettem Tadayo Honma, az Aozora Bank elnökének a történetét.

(balra a bank épülete)

Honma, egykori magas rangú Bank of Japan tisztviselő tiltakozott az összes banki betétjének kiürítése és Észak-Koreába küldése miatt. Ennek eredményeként fegyverrel kényszerítették egy végrendelet megírására, mielőtt megfojtották. Halálát akkor öngyilkosságnak állították be. Bár a félénk Forbes szerkesztőm felhígította a forrásomat "földalatti pletykának" minősítve, ám a forrás valójában Japán egyik legmagasabb rangú gengsztere volt, és az ő bandája végezte el a gyilkosságot.

Egy másik esetben Kuniji Miyazaki, a Dai Ichi Kangyo Bank (ami ma már a Mizuho Bank része) egykori elnökét kereste egy csapat sötét öltönyös férfi egy este, mielőtt vallomást tett volna egy pénzügyi botrányról. Amikor a férfiak elhagyták a házat, őt felakasztva találták. A halálát öngyilkosságnak nyilvánították annak ellenére, hogy a Yumiuri hírújság riporterei szemtanúi voltak mindennek, és angol nyelven írtak róla a napi Yumiuriban (a fő japán hírújság nem volt hajlandó közzétenni a történetet).
 
Mondanom sem kell, hogy sok újságíró halt meg ilyen módon. Őket nyilvánosan ki is végezték. Röviddel azelőtt, hogy Daniel Pearlt a Wall Street Journaltól lefejezték Pakisztánban az Al CIAda fegyveresei, a Forbes megkért, hogy menjek el Pakisztánba. Az ösztöneim azt súgták, hogy maradjak távol. Biztos vagyok benne, ha elmentem volna, akkor én lettem volna és nem Daniel Pearl, akit lefejeznek. Ahogy a kollégámat, Paul Klebnikovot is lelőtték 2004-ben, amikor szintén túléltem egy gyilkossági kísérletet. Mindketten magas szintű bűnözők után nyomoztunk, akik Henry Kissingerhez és a Federal Reservehez voltak köthetők abban az időben. Klebnikov nyomozottt Borisz Berezovszkij orosz iparmágnás után, (aki segített a FED-nek kifosztani Oroszországot), és különösen egy nagyszabású orosz újságíró megöléséhez fűződő kapcsolatát. Berezovszkij nemrég Londonban halt meg ismeretlenek támadása következtében.

Daniel Pearl
Engem már kétszer próbáltak megmérgezni, megkeresett valaki egy elektronikus szívrohamot okozó eszközzel, kétszer keresett meg fegyveres férfi, egyszer elütött egy száguldó taxi.
Ilyen módszereket használnak azok, akik ellenőrzik a pénzügyi rendszert, hogy megakadályozzák az úságírókat abban, hogy feltárják, miszerint a nyugati pénzügyi rendszer szívében csalás, gyilkosság és megvesztegetés található.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china