.

Itt tartunk ebben a hatalmas járványbanA koronavírusról szóló riogatás eredménye

 
A koronavírus veszélyének folyamatos hangoztatása meghozza gyümölcsét. Így a halaktól sem kaphatjuk el ezt a kórt.


Ezzel az egész vírus mizériával mintha kissé sikerült volna túllőni a célon.

 
Most már elismerik azt a tényt, hogy a koronavírussal fertőződött emberek 80 százaléka tünetmentes, vagy csak enyhe tüneteket produkál.  A rémisztő statisztikákban ezek a tünetmentes esetek nem szerepelnek, csak a feltételezhetően fertőzött embereken elvégzett tesztek eredményeit veszik figyelembe. Azok számáról akik nem fordultak orvoshoz, de mégis fertőzöttek, vagyis a fertőzés elterjettségéről csak elképzelések vannak, pontos adatok nincsenek.
 
 
A halálesetek számát a teszttel bizonyított esetekhez viszonyítják. Magyarországon a 4347  tesztel bizonyított esethez viszonyított halálozás (596 fő) elképesztően magas, 13,7%-os halálozási rátát eredményez. (Forrás: Johns Hopkins University)  Ugyanakkor becslések szerint a ferőzöttek valós száma minimum  50-60 ezer fő.. Ha ezt teszttel bizonyítanák, máris fél százalék alá esne a mortalitás.
Magyarországon ezen hiányos adatok alapján írnak halálos járványról. és ezek alapján hozták meg a korlátozó intézkedéseket.

Svédország másként állt a koronavírushoz. Bíztak a nyájimmunitás kialakulásában. Nem állították le gazdaságot, nyitva tarthattak az üzletek, éttermek, iskolák, nem vezettek be szigorű korlátozásokat de az azonos elvekkel készólő statisztika szerint náluk a mortalitás mégis  sokkal kedvezőbb 7,2 %.(78166 tesztelt beteg, 5646 haláleset) Ha több tesztelést végeztek volna, a halálozási ráta is kedvezőbb képet mutatna.

A világ többi országában sokkal több tesztelést végeztek, (14 774 887 fertőzöttből  611 599  fő hunyt el ami 4,1% mortalítást jelent),  de ez is csak a tényleges fertőzöttek egy részéhez viszonyítja a halálozásokat mutatja. Becslések szerint a világban már legalább 60 millióan hordozzák a koronavírust. Ha ez igaz, akkor a valós halálozási ráta 1% körül mozoghat, ami nem nevezhető járványnak.

Az is bebizonyosodott, hogy nem a koronavírus öl, hanem a már meglévő krónikus betegségek az elhalálozások valódi okai. Ehhez a halálosnak kikiáltott COVID19 annyiban járul hozzá, hogy további terhet ró az immunrendzerre, ami vagy bírja vagy nem.

A korlátozó intézkedések bevezetésére az idős emberek védelme volt az indok. Bizonyára sikerült meghosszbbítani, több tízezer idős ember életét azon az áron, hogy befékezett a világgazdaság, 400 millió teljes munkaidős állás szünt meg, és közel 1,6 milliárd ember került anyagilag nehéz helyzetbe. A média által "rendkívűl halálos" kórnak kikiáltott fertőzés visszaszorításának ez volt az ára.
 

Úgy tűnik, a fürdővizzel együtt a gyereket is kiöntöttük.

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china