.

Hol a határa az emberi képességnek?Egy szamuráj 160 kilométeres sebességgel száguldó baseball labdát vágott ketté a levegőben

Isao Machii japán szamuráj igen népszerű lett az elmúlt pár napban, miután egy bemutató videó került fel az internetre lenyűgöző koncentrációs erejéről és szupergyors reakció készségéről.

A fekete viseletbe öltözött férfi egy szamurájkarddal állt egy emelvényen, és baseball labdákat lőttek felé egy hálóval leválasztott fal mögül. Az egyik labda sebessége 161 km/óra volt. A szamuráj pontosan tudta, hová helyezze a kardját, és a feléje száguldó baseball labdát egy az egyben kettészelte.
Fébevágott labda és a 9,22 méternyi távolság

Ezután eltette kardját, és nyugodtan elsétált, otthagyva a tökéletesen félbevágott baseball labdát a földön. Mivel a szamuráj 9,22 méterre volt a hálótól, mindössze 0,2 másodperc ideje volt reagálni a labdára, ami sokkal gyorsabb, mint amikor az ember pislog egyet.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/XSvrIZKI8mk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol