.

"A gyógymód rosszabb, mint maga a betegség" - Mark WoolhouseMark Woolhouse, a fertőző betegségek szakértője és az Edinburghi Egyetem professzora, aki szerint "a gyógymód rosszabb, mint maga a betegség".A szakértő korábban arra figyelmeztett, hogy a lezárások "pánikintézkedések," és egy "monumentális hiba világszerte."
Elizabeth O’Shea, a gyermeki magatartás szakértője pedig arra figyelmeztetett, hogy a lezárások "egy mentális egészségügyi időzített bombát hoztak létre".

Az embereknek már elegük van az elzárásokból, a korlátozó intézkedésekből, az egziszteniális bizonytalanságból. Normális életet szeretnének élni. A Fősodratú mádia úgy állítja be a Covid-19 -et, mintha a középkori pestisjávány tört volna ránk, ami az a korabeli európai lakosság több mint felét elvitte.
A John Hpkins egyetem járványfigyelő honlap adatai szerint, jelenleg 2,14% a világban a Covid 19-hez köthető halálozási ráta.(94 227 988 fertőzöttből elhalálozottt 2 016 860 fő)

Jellemző, hogy a nyugati államok egészségügyi rendszere ettől teljesítőképessége határához ért, pánikban van  A megoldást az oltások bevezetésében. látják, de hozzáteszik,  ez sem fogja megakadélyozni a járvány harmadik hullámát.

AZ OLASZ VENDÉGLŐSÖKNEK VISZONT MOSTANRA ELFOGYOTT A TÜRELMÜK,

Január 15-én pénteken, 50 000 vendéglátós összefogott és a tilalom ellenére nemcsak elvitelre szolgálnak ki, hanem az érintett vendéglőkbe és kávézókba be is lehet ülni – természetesen az előírt  óvintézkedések betartásával: - írja az index 
Ezzel kifejezték véleményüket, hogy kevésbé félnek a járvány kötelező zárva tartási időben történő terjedésétől, mint üzletük tönkremenetelétól.

Tilalom ellenére is nyitva ez a kávézó Olaszországban   KÉP FORRÁSA: videa)


Lengyelorszában sem nyugodtak bele a vállalkozók a kötelező üzletzárásokba. A varsói kormány bejelentette, hogy fenntartja korlátozó intézkedéseit legalább január végéig. A korlátozások miatt bezárni kényszerülő vállalkozók azonban megelégelték sanyarú sorsukat, és  közölték, hogy ők a zárlat meghosszabbítása ellenére is kinyitnak.

Business Insider Polska cikke alapján írta a napi.hu, hogy a legtöbb vállalkozó már úgy érzi, hogy elment a falig, „felemésztik őket a helységek bérleti díjai, a hiteltörlesztések, félnek a fizetésképtelenségtől és életük munkájának elvesztésétől".

Ez nem csak ebben a két országban van Így, A kötelező üzletbezárások bevételkiesését a gazdagabb nyugati országok vállalkozói egyenlőre tartalékaikból még tudják pótolni, de nem sokáig.

Erre bezárásos Covid megelőzésre mondja Woolhouse: "A gyógymód rosszabb, mint maga a betegség".


 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china