.

Gazdagok játékszereSzélvédő és tető nélkül jön az új brit szupersportkocsi. A hétköznapi használatra nem túl praktikus, cserébe gyönyörű.


Nem igazán eredeti ötlet a szélvédő és tető nélküli luxus sportautó, hiszen a Ferrari és a McLaren is meglépte az elmúlt pár évben. Viszont a V12 Speedster  jó játékszernek ígérkezik, másra viszont nem túl praktikus.
Alapja a DB11-es, szinte a karosszéria összes elemét szénszálas műanyagból gyártották. A paletta legerősebb motortját kapta meg, az 5,2-literes V12-es turbót. Körülbelül 700 lóerő és ugyanennyi nyomatékot ad le, megtámogatva a ZF nyolcsebességes automata váltójával. A limitált kiadású modellből sokat nem fogunk látni, hiszen 88 példány készül majd, és nem lesz a leggyorsabb Aston Martin, de 3,5 másodperc alatt lesz százon.
A gyártó régi versenyautóit idéznék fel az 1953-as DB3S is hasonló kialakítású volt. Darabjáért 765 ezer angol fontot kérnek, ami a csúcsmodell DB11  árának is a négyszerese, igaz, a limitált darabszám garantálja, hogy a Speedster befektetésnek is alkalmas.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol