.

Formabontó kabrióval ünnepel a SEAT IbizaIdén ünnepli a 30. születésnapját a spanyol gyártó legfontosabb modellje, az Ibiza. Ennek alkalmából készítettek egy hardcore kétülésest, melyet a GTI-k Mekkájában, a Wörthersee találkozón mutatnak be élőben.

Egyelőre nem sokat árultak el az Ibiza Cupster képességeiről, de az biztos, hogy az 1.4-es TSI 180 lóerős verziója hajtja DSG váltó segítségével. 18 colos felnik kerültek alá, a sportfutómű magától értetődő, ahogy az egyedi fényezés is (New Orange). Az autó eleje és hátulja szinte ugyanaz, mint az Ibiza Cupra esetében: a lámpák formája megegyezik a szériamodellével, hátul a hátsó szárny és a diffúzor zárja az összképet. A kipufogót a diffúzor közepén vezették ki.

Ami más: természetesen nincs tető, helyette üvegfelült futja körbe a kabint, a két ülést pedig 8 centivel süllyesztették. Az oldalüveg egészen az autó hátuljáig ér, a fejtámlák mögötti bukókeretek formáját pedig továbbvitték a mögöttük lévő burkolat révén. A Seat a GTI találkozó előtt szolgál további részleteket a koncepcióról.
http://www.f1-live.hu/media/ibizacupster1.jpghttp://www.f1-live.hu/media/ibizacupster3.jpg

F1live

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol