.

Egyiptomban uralkodó istenkirályok valóban földön kívülrőlről származtak?http://costadelsolmagazin.com/sites/default/files/kepek/2016/09szeptember/Sz%C3%A1raz%20Gy%C3%B6rgy.PNG

szerző:
Száraz György
Az ókori Egyiptomban uralkodó istenkirályok vajon keresztezett földönkívüli lények voltak? Lehetséges volna, hogy az emberiség nem is a Földről származik, miként azt néhányan állítják?

 

Sok ember van, aki hiszi, hogy az ókori Egyiptom és annak történelme tele van rejtélyekkel. A Nagy Piramis létrehozásától az ókori egyiptomi mitológiáig több tucat olyan enigma létezik, amelyek zavarba hozzák a tudósokat.

 Most pedig egy új tanulmány azzal rukkolt elő, hogy az ókori egyiptomi fáraók nem földi eredetű lények által végrehajtott génsebészet eljárásoknak voltak kitéve. Ez lett volna az „Istenekkel” való tökéletes kapocs? Ez lett volna oka annak, amiért például Ehnaton kijelentette: „Egyetlen isten létezik csupán, az atyám. Felé közeledek éjjel-nappal.”

4.1

Egy új tanulmány szerint, amely kilenc ókori egyiptomi fáraó génállományának feltérképezése nyomán hét év kutatás árán született, az ókori egyiptomi istenkirályoknak számos rejtélyes vonása volt. Néhány kutató még azt is gondolja, hogy az ókori egyiptomi fáraók intenzív túlvilági kapcsolata mintegy a DNS-ükbe volt nyomva. Még ha Ehnaton múmiáját hivatalosan nem is találták meg, mégis sokan úgy vélik, hogy bizarr alakja és viselkedése rejtélyes eredetére mutat rá. Egy olyan származásra, amely sokak szerint bizonyítékul szolgál arra, hogy Istenekkel állt kapcsolatban.

I.e. 1352-ben Ehnaton a 18. dinasztia 10. fáraójaként lépett a trónra. Szinte azonnal egy sor radikális vallási változtatást vezetett be. Többek között betiltotta a többi istenségre való hivatkozást. Elhagyta a tradicionális egyiptomi többistenhitet és bevezette Aten/Aton, azaz a „korong alakú tárgy” (Napkorong) imádatát.

A kutatás azt sejteti, hogy az emberiség nem a Földről származik.


A kutatás azt sejteti, hogy az emberiség nem a Földről származik.

Sok kutató arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy az emberiség nem a Föld bolygóról származik. Közülük az egyik egy amerikai ökológus, Dr. Ellis Silver, aki könyvet adott ki, melynek címe: Az emberek nem a Földről származnak. A szerző kimutatja, hogy az emberek talán nem is a Föld „szülöttjei”, s talán máshonnét érkeztek ide. Silver érveket sorakoztat fel, melyek az emberi pszichológián alapulnak és sejtetni engedik, hogy mi nem más életformákkal együtt fejlődtünk ki a Földön, hanem tulajdonképpen a világegyetem másik részéből jöttünk ide, illetve hoztak ide minket földönkívüli lények több tízezer évvel ezelőtt.

„A Föld megközelítőleg kielégíti fajunk igényeit, de talán nem olyan mértékben, mint amennyire kezdetben azok gondolták, aki idehoztak bennünket.” – mondta Silver egy, a Yahoo news-nak adott interjújában.

„Krónikus betegségben szenvedünk.” – állítja Silver. – „Valójában nagyon meg lennék lepve, ha egyetlen fit és egészséges embert is találnánk, aki semmilyen betegségben vagy rendellenességben nem szenved. Eddig nem sikerült ilyen emberre bukkannom.”

„Krónikus betegségben szenvedünk.” – állítja Silver. – „Valójában nagyon meg lennék lepve, ha egyetlen fit és egészséges embert is találnánk, aki semmilyen betegségben vagy rendellenességben nem szenved. Eddig nem sikerült ilyen emberre bukkannom.”

Silver úgy gondolja, hogy néhány krónikus betegség, mint amilyen a hátfájdalom is, nagyon fontos jele lehet annak, hogy az emberek valójában egy kisebb gravitációval bíró világban fejlődtek ki. Silver más egyedi emberi vonásokat is említ, mint például azt a tényt, miszerint a csecsemők feje viszonylag nagy, ami pedig a nőknek jelent nehézséget a világra hozatal során, s ez a múltban végzetesnek számított az anya, a gyermek, avagy mindkettő számára.

A kutatók számos különös orvosi rendellenességre fókuszáltak, hogy magyarázatot nyerjenek Ehnaton külső megjelenésére. Szóba került többek között a Frohlich-szindróma, a Klinefelter-szindróma vagy Marfan-szindróma. De az igazság az, hogy a szakértők nem tudnak dűlőre jutni. A szokványostól eltérő gondolkodás szerint Ehnaton léte talán tényleg földönkívüli beavatkozás eredménye lehetett, s rejtélyes külső megjelenési formája, illetve az Egyiptom felett gyakorolt hatalma kétségtelenül annak a jele, amely nem evilági kapcsolatra mutat rá.

Vajon Ehnaton múmiáját azért rejtették el az emberi szemek elől, mert az a földönkívüli kapcsolat bizonyítéka lenne?

Miközben sok fáraónak és családtagjaiknak a teste múmia formájában megmaradt, addig Ehnaton múmiáját nem találták meg. Sok ember úgy gondolja, hogy azért nem fogjuk megtalálni Ehnaton múmiáját, mert romba döntené az ókori Egyiptom általunk ismert történelmét és eredetét.

Az igazság odaát van.

Az utóbbi néhány évben sok kutató a csillagokat fürkészte a válaszokban reménykedve. Dr. Ellis Silver, amerikai ökológus csak az egyik, aki úgy gondolja, hogy a Föld és az emberiség két külön koncepció, s valahol odakint az alkotók ránk várnak.

 

Fordította: Száraz György

Forrás: ancient-code

Boldog napot!

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol