.

Egy brit turista a hotel erkélyén akarta végezni nagydolgát, lezuhant 

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy 20 éves angol férfit a britek kedvenc, spanyolországi nyaralóhelyén, Magalufban.


A fiatal angol egy háromcsillagos hotel hatodik emeleti erkélyéről zuhant le, amikor a peremen guggolva akart leszarni az utcára, de elveszítette az egyensúlyát – írja a brit Metro.

A baleset pénteken hajnalban, fél négy körül történt. Az áldozat nagyjából 25 métert zuhant, és fejjel érkezett a talajra. A kiérkező mentők a helyszínen kezdtek bele a férfi sérüléseinek ellátásába, majd kórházba szállították.

 


Megaluf, Palma de Mallorca egyik kedvenc nyaralóhelye

Megalufi tengerpart


A rendőrség nyomozást folytat az ügyben. Szemtanúk látták, hogy a fiatal férfi az erkélyen leveszi a nadrágját, majd kiguggol és üríteni kezd, aztán lezuhan. A hatóságok nem árultak részleteket a férfi állapotáról, csak azt, hogy több helyen súlyosan megsérült, többek között az arcán.

Évente átlagosan 1,8 millió brit turista érkezik Magalufra, és sokan közülük annyira berugnak, hogy teljesen elveszítik az önkontrollt. Idén eddig hárman haltak bele abba, hogy a hoteljük ablakából, vagy erkélyéről próbáltak beleugrani a medencébe.

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol